Τον εκτέλεσε

Ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες και λυτρώθηκε από την άσπρη βούλα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-0)Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, νικώντας τον με 1-0 (58′ πεν. Πρίγιοβιτς) στην Τούμπα και πλέον ετοιμάζεται για το ματς με την Μπενφίκα.

Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σκούρα μπροστά στην απροσπέλαστη άμυνα των Αρκάδων, ωστόσο χάρη σε ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Πρίγιοβιτς πήραν το πολύτιμο «τρίποντο», μένοντας για 11η σερί σεζόν αήττητοι σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με αυτόν τον τρόπο οι «ασπρόμαυροι» απώλεσαν την ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών, που τους είχε επιβληθεί από πέρσι για τα συμβάντα του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Επιπλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με αυτούς τους τρεις βαθμούς εξασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία, εν όψει της ρεβάνς της Τετάρτης με την Μπενφίκα (22.00, CS1) στη Θεσσαλονίκη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλην του Ουάρντα οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύτηκαν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Λίγο η ασφυκτική πίεση των Αρκάδων στην άμυνα, λίγο η εξαιρετική εμφάνιση του νεοαποκτηθέντος πορτιέρο των φιλοξενουμένων Νίκου Παπαδόπουλου έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του Λουτσέσκου, που αγκομαχούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ωστόσο ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 58′ για τους Θεσσαλονικείς. Ο ρέφερι της αναμέτρησης Αριστομένης Κουτσιαύτης καταλόγισε πέναλτι κατά του Αστέρα για φάουλ του Παπαδόπουλου στον Πρίγιοβιτς και ο 28χρονος Σέρβος στράικερ έκανε το 1-0.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Κάνιας (74′ Βέρνμπλουμ), Ζαμπά (67′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (82′ Ακπόμ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46′ Κυριακόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ανχελ Μαρτίνεθ, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε (79′ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (88′ Ρόλε), Μανιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.