Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 30 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και ζυγίστε τα δεδομένα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Επειδή…

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Τα προβλήματα  που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια θέματα σάς αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες. Να είστε πιο διαλλακτικοί για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατεύστε τα επαγγελματικά δικαιώματά σας και εξετάστε τις λεπτομέρειες, καθώς στο μέλλον θα αποδειχτούν πολύτιμες. Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες.

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική προβολή σας, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις. Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δεν φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά. Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ό,τι δεν αποδίδει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού προτού ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πολλές έννοιες που έχετε δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Αν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και ζυγίστε τα δεδομένα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Επειδή υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σχέσεις σας. Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, διότι θα σας χαρακτηρίσουν άσχημα οι άλλοι. Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να κατανικήσετε τον εκνευρισμό σας. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα