Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Και το όνομα αυτής Βασιλική

❱❱ Η γυμνάστρια Ευγενία Γκιζέλη και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κορρές βάφτισαν τη δεύτερη κορούλα τουςΑνάμεσα στους πολλούς γάμους αυτού του διημέρου, είχαμε και μια βάφτιση! Η Ευγενία Γκιζέλη και ο Δημήτρης Κορρές βάφτισαν τη δεύτερη κορούλα τους το Σάββατο το απόγευμα, παρουσία συγγενών και φίλων.

Το όνομα της μικρούλας, που ήταν ήσυχη καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου (με ελάχιστες εξαιρέσεις), είναι Βασιλική και της το έδωσαν οι δυο νονές της, φίλες του ζευγαριού. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η κολλητή φίλη της Ευγενίας, το μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία ήταν κουμπάρα του ζευγαριού στον πολιτικό του γάμο.

Να θυμίσουμε ότι η μαμά Ευγενία και ο μπαμπάς Δημήτρης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του 2015, με το πρώην μοντέλο και γυμνάστρια να διανύει ήδη την πρώτη του εγκυμοσύνη. Η πρωτότοκη κόρη τους Μαριάννα γεννήθηκε το 2015 και η δεύτερη τον περασμένο Σεπτέμβριο, με το ζευγάρι να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες τους στο Instagram!

Από τότε που τα δυο κορίτσια ήρθαν στη ζωή τόσο η γυμνάστρια όσο και ο επιχειρηματίας ζουν την απόλυτη ευτυχία! «Ναι, θα ήθελα μέσα στη νέα χρονιά να αποκτήσω ακόμα ένα παιδί. Αγόρι. Και να μου μοιάζει, γιατί η μικρή είναι ίδιος ο μπαμπάς της» είχε δηλώσει η όμορφη Ευγενία τον Ιανουάριο του 2016, μόνο που η επιθυμία της ικανοποιήθηκε κατά το ήμισυ… Το παιδί που γέννησε μπορεί να μην είναι αγόρι, όμως αυτή τη φορά τής μοιάζει!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.






Μποζουκια Αθηνα