Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Μικροί στο μάτι

Οι «μπόμπιρες» του ΠΑΟ μάγεψαν πάλι, νίκησαν 3-1 τη Λαμία και εξαφάνισαν την ποινή των έξι βαθμώνΑπέδειξαν ξανά πως έχουν τσαγανό οι μπόμπιρες του Δώνη, νικώντας τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με 3-1 (15′ Μπουζούκης, 70′ Εμμανουηλίδης, 88′ Κουρμπέλης – 36′ Αντέτζο) υπό το βλέμμα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. 

Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» έκαναν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και μηδένισαν την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών που τους είχε επιβληθεί από πέρσι, δείχνοντας ικανοί να διαψεύσουν πανηγυρικά όσους προσμετρούσαν την ομάδα στις υποψήφιες για υποβιβασμό.

Η εξέλιξη του αγώνα, εκτός από αισιοδοξία στην ομάδα, έφερε και χαμόγελα στα πρόσωπα του Πιεμπονγκσάντ και του συνεργάτη του Αβράμ Γκραντ, για τον οποίο το καλοκαίρι φημολογήθηκε ότι θα αναλάμβανε θέση τεχνικού διευθυντή στον σύλλογο. Ο Ταϊλανδός επικεφαλής του επιχειρηματικού γκρουπ Pan Asia βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό για τη σταδιακή εξαγορά του συλλόγου με τον τωρινό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, εναντίον του οποίου και της οικογένειας Βαρδινογιάννη ακούστηκαν συνθήματα από τους οργανωμένους οπαδούς. 

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «πράσινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι των φιλοξενουμένων και επικράτησαν δικαίως, με τον Μπουζούκη να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα οργανώνοντας το παιχνίδι της ομάδας, τον Χατζηγιοβάνη να προσδίδει ταχύτητα στην επίθεση και τον Κουρμπέλη να αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στο κέντρο. 

Αξίζει να σημειωθεί και η προσφορά του Εμμανουηλίδη, που έγινε ο πρώτος παίκτης γεννηθείς μετά το 2000 που σκοράρει στη Σούπερ Λιγκ.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46′ Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί (46′ Γιόχανσον), Κουρμπέλης, Στάικος, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57′ Εμμανουηλίδης).

ΛΑΜΙΑ (Mπάμπης Τεννές): Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος (73′ Τσούκαλος), Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Καραγκούνης (54′ Μπουλούλης), Μπλάζιτς, Δημούτσος (73′ Οσμάν), Επστάιν, Μπαράλες.

Δώνης: «Σίγουρη η μεταγραφή επιθετικού»

Φέρνει άμεσα φορ ο Παναθηναϊκός! Την απόκτηση επιθετικού προανήγγειλε ο προπονητής του «Τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία. «Σίγουρα θα κάνουμε μεταγραφή τις επόμενες ώρες. Ολα τα παιδιά έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και κάποιοι μπορούν να παίξουν σε δύο θέσεις. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να παίζει χωρίς κλασικό 9άρι. Ανεξαρτήτως σχηματισμού είναι απαραίτητο να υπάρχει 9άρι μέσα στην εντεκάδα» ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς μετά το ματς. Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λαμίας Μπάμπης Τεννές, εμφανώς απογοητευμένος, δήλωσε: «Κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς έρχεται διακοπή, γιατί με στενοχωρούν οι τριάρες και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για εμάς». Επειτα πρόσθεσε ότι για την κακή εικόνα της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές ευθύνεται το γεγονός ότι «από τη στιγμή που προηγείται ο αντίπαλος πέφτουν οι διακόπτες σε εμάς και δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...