Κάτοικοι του Ρεθύμνου στηρίζουν τον πυροσβέστη που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι

❱❱ Σε μία συγκινητική πράξη ανθρωπιάς προχώρησαν οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Αγίας Γαλήνης στο Ρέθυμνο…… συγκεντρώνοντας χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του ηρωικού πυροσβέστη, ο οποίος έχασε το μόλις έξι μηνών παιδί του και τη σύζυγό του την ώρα που ο ίδιος έδινε μάχη με την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι! 

Την αποκάλυψη έκανε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Νίκος Λαγουδάκης, ο οποίος ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κ. Μανόλη Φουντιδάκη και την τοπική κοινότητα Αγίας Γαλήνης για την πρωτοβουλία που πήραν να αποδώσουν σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο συνέλεξαν από τοπική εκδήλωση για τους πυροπλήκτους».

Σύμφωνα με τον κ. Φουντιδάκη, το ποσό που συγκεντρώθηκε έχει αποδοθεί ήδη στον άτυχο πυροσβέστη ο οποίος χτυπήθηκε ανελέητα από τη μοίρα.

Οπως είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος, όταν δόθηκε εντολή για επιφυλακή, ο συνάδελφός του Δ.Α. άφησε την οικογένειά του στο Μάτι και πήγε στην υπηρεσία του. Βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει, η σύζυγος του πυροσβέστη πήρε στα χέρια το έξι μηνών παιδί τους και έτρεξε πανικόβλητη προς τη θάλασσα.

Ομως, στη διαδρομή το άτυχο βρέφος ξεψύχησε από τις αναθυμιάσεις! Λίγες μέρες αργότερα έφυγε και η ίδια από τη ζωή στην Εντατική του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.