Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Σπαρακτικό «αντίο» του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά στον 38χρονο γιο του που έπεσε από τον 3ο όροφο

❱❱ Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο 38χρονο γιο του ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Δημαράς. Ο άτυχος Χρήστος (φωτό δεξιά) τραυματίστηκε θανάσιμα, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο της μεζονέτας στην οποία διέμενε, στην Πεντέλη.

«Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας Χρήστο. Αναρτώ ένα από τα ποιήματα και τρία από τα ζωγραφικά σου έργα, χωρίς την άδειά σου. Ο πατέρας σου» ανέφερε το σπαραξικάρδιο κείμενο της ανάρτησης του πολιτικού, το οποίο συνοδευόταν από ένα ανέκδοτο ποίημα με τίτλο «Πόσο μακρυά είναι το φως» και τρεις πίνακες ζωγραφικής που είχε φιλοτεχνήσει ο 38χρονος Χρήστος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη στο μοιραίο μπαλκόνι της οδού Απόλλωνος προτού ο άτυχος άνδρας βρεθεί στο κενό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, πηγές από τον πολιτικό χώρο έσπευσαν να κάνουν λόγο για δυστύχημα, έναν λάθος υπολογισμό, που είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει την ισορροπία του και να χάσει τη ζωή του.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ήδη βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης μαρτύρων, που θα τους βοηθήσουν να καταλήξουν στα αίτια του τραγικού περιστατικού και να συνθέσουν το παζλ της μοιραίας πτώσης.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.





Μποζουκια Αθηνα