Λαχτάρα με Πλέσσα

❱❱ Ο μεγάλος συνθέτης παραπάτησε καθώς ανέβαινε στη σκηνή του Ηρωδείου για τη συναυλία «Μαζί για το Παιδί»Τρόμαξαν οι θεατές του Ηρωδείου! Ο Μίμης Πλέσσας έπεσε πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας «Μαζί για το Παιδί», που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης μαζί με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους. 

Οταν οι τρεις σπουδαίοι μουσικοσυνθέτες ανέβηκαν on stage, ο κ. Πλέσσας παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε, γεγονός που καταγράφηκε από τους φωτογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Οπως ήταν αναμενόμενο, θεατές και συνεργάτες «πάγωσαν» προς στιγμήν, αλλά με τη βοήθεια των δύο συναδέλφων του, που έσπευσαν στο πλευρό του, ο μετρ των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών σηκώθηκε και δέχθηκε το πιο θερμό χειροκρότημα. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους θεατές, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς απέδειξε για άλλη μία φορά ότι διαθέτει χιούμορ, αυτοσαρκαζόμενος πολλάκις για το συγκεκριμένο περιστατικό!

Δυνατές ερμηνείες

Και αν εξαιρέσουμε το εν λόγω κάπως άβολο συμβάν, η βραδιά κύλησε υπέροχα, με αγαπημένες μουσικές και δυνατές ερμηνείες! Οι τρεις κορυφαίοι της σύνθεσης κάθισαν στο πιάνο και έπαιξαν αξέχαστες επιτυχίες τους, ενώ με τις φωνές τους συνόδευσαν τα διαχρονικά και αγαπημένα κομμάτια, μεταξύ άλλων, οι Ευρυδίκη, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy, Σοφία Βόσσου, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας αλλά και ο Δάκης.

Μάλιστα, ένα τραγούδι ερμήνευσε και ο ίδιος ο Γιώργος Χατζηνάσιος, και δεν είναι άλλο από το «Με λένε Γιώργο», το οποίο -όπως είπε- ερμηνεύει σε κάθε εμφάνισή του, γιατί το έχει για… γούρι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;