Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025

Πήγαμε για τρύγο βγάζοντας ειδήσεις από το… πατητήρι του μόχθου

Τρύγος! Ελληνικός τρύγος στα Μεσόγεια τον Αύγουστο και τον...

Ραταϊκόφσκι: Τώρα και συγγραφέας σεναρίου για ταινία!

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι τα κάνει όλα και συμφέρει!Ετσι, εκτός...

Ο Νινιός στην «Παραλία» των βραβείων παρέα με έναν άγουρο δολοφόνο

Στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», όπου πρωταγωνίστησε το μακρινό 1992,...

Μαρίλια Μητρούση: Η hot κόρη του Μητρούση θέλει να την «αγαπάνε»!

Μπορεί με γονείς τους Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου...

(Συν)τέλεια η Πάτμος…

❱❱ Αφιέρωμα του CNN στο νησί της Αποκάλυψης,  με ειδική μνεία στην απαγόρευση του γυμνισμούΩς το νησί όπου ξεκινά η… συντέλεια χαρακτηρίζει την Πάτμο το CNN σε αφιέρωμά του στον πανέμορφο ελληνικό προορισμό! 

Οπως αναφέρει στην εισαγωγή του κειμένου του, «μπορεί να μοιάζει ένας τυπικός καλοκαιρινός προορισμός στην Ελλάδα, σίγουρα όμως δεν είναι. Οι περισσότεροι, αντίθετα, το έχουν στο μυαλό τους σαν το μέρος όπου ξεκινά το τέλος του κόσμου».

Η Πάτμος είναι το νησί που ενέπνευσε τον Ιωάννη να γράψει την Αποκάλυψη, ένα από τα βιβλία της Καινής Διαθήκης, ενώ δίπλα στο ομώνυμο σπήλαιο ενσωματώθηκε από τον 17ο αιώνα ο Ναός της Αγίας Αννας, ο οποίος χτίστηκε από τον όσιο Χριστόδουλο. Το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, που βρίσκεται στον λόφο μεταξύ Σκάλας και Χώρας, είναι ένα από τα σημεία αναφοράς όχι μόνο του νησιού, αλλά του χριστιανισμού παγκοσμίως.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Πάτμος δεν έχει αεροδρόμιο, ενώ οι επισκέπτες του το προτιμούν για την ήσυχη ατμόσφαιρα. Ο Ντέιβιντ Μπόουι και ο Τζόρτζιο Αρμάνι ήταν ανάμεσα στους διασήμους που το είχαν λατρέψει. Στο άρθρο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι στο νησί δεν κάνει κανείς γυμνισμό, ενώ επιθυμία όλων των ντόπιων είναι να αποφευχθεί η αυξανόμενη τουριστική μαζικοποίηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Η Γιούσεφ σε δικογραφία για εταιρία παράνομου τζόγου!

Τις διακοπές της απολαμβάνει η «εκρηκτική» χορεύτρια και influencer...

Μαρία Σαράφογλου: «Φλερτ» δίχως happy end!

Eντονη φημολογία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία...

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Σπουδαία διάκριση για την Κατερίνα Αργυρού

Μια σημαντική διάκριση στον ακαδημαϊκό χώρο πέτυχε η αδελφή...

«Σύννεφα» για Ασημακοπούλου και Τσαρτσαρή

Χωρισμός ή μία προσωρινή κρίση στη σχέση τους; Αν...