Με βάρκα από την Κάλυμνο στην Τέλενδο για μάθημα «η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά»

❱❱ Τη δική της «δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά» έχει η Τέλενδος, το νησάκι των 5 τετραγωνικών χιλιομέτρων στα Δωδεκάνησα! Η 30χρονη Ελένη Τάνου από τη Θεσσαλονίκη παίρνει κάθε πρωί τη βαρκούλα από την Κάλυμνο και περνά απέναντι, όπου την περιμένουν για μάθημα οι λιγοστοί μαθητές του μονοθέσιου δημοτικού σχολείου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός ζει μόνιμα στο νησί των σφουγγαράδων, αφού από εκεί είναι ο σύζυγός της. Οπως είπε στην εφημερίδα «δημοκρατική», αυτή τη στιγμή έχει τρεις τάξεις.

«Ενα παιδάκι πηγαίνει στην πρώτη, δύο στην τρίτη και πέντε στην πέμπτη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρω ισορροπίες ανάμεσα σε τρεις τάξεις, δηλαδή πώς να τους κάνω το μάθημα και να μοιράσω τον χρόνο που θα αφιερώσω σε καθεμιά.

Ομως, από τον Οκτώβριο το σχολείο θα μείνει μόνο με δύο παιδάκια, γιατί τα υπόλοιπα θα πάνε σε σχολείο της Καλύμνου, αφού οι γονείς τους θα κλείσουν τα καταστήματά τους εδώ και θα επιστρέψουν στη βάση τους για τον χειμώνα» εξήγησε η 30χρονη, η οποία ουσιαστικά θα βγάλει τη σχολική χρονιά με τα δύο παιδιά της πέμπτης τάξης.

Η γλυκιά δασκάλα εξήγησε ότι δεν χρειάζεται παρά μόνο πέντε λεπτά για να περάσει από την Κάλυμνο στην Τέλενδο, ενώ στο λιμάνι την περιμένουν οι μαθητές της για να πάνε όλοι μαζί στο σχολείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών