Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Το μεγάλο comeback της Γκερέκου

❱❱ Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η κούκλα κόρη του στο Ηρώδειο καμάρωσαν από κοντά τη δική τους «Ωραία Ελένη»Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Μπαμπάς και κόρη στις πρώτες θέσεις του Ηρωδείου για να απολαύσουν την Αντζελα Γκερέκου! Το βράδυ της Δευτέρας ο Τόλης Βοσκόπουλος με την κούκλα κόρη του Μαρία στήριξαν τη θεατρική προσπάθεια της ηθοποιού, η οποία συμμετείχε στην παράσταση «Ερωτες και θρήνοι γυναικών» σε σκηνοθεσία του Πάνου Αγγελόπουλου.

Μαζί της, άλλες έξι κυρίες του θεάτρου, οι Αννα Φόνσου, Κατερίνα Διδασκάλου, Θεοδώρα Τζήμου, Βασιλική Τρουφάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη και Μυρτώ Γκόνη, που υποδύθηκαν γυναικείους επιβλητικούς ρόλους από τις τραγωδίες του Ευριπίδη και όλες χειροκροτήθηκαν θερμά.

Η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και μαθήτρια του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελίνι δικαιολογημένα συγκέντρωσε τα φλας, αφού έκανε comeback 14 χρόνια μετά την τελευταία καλλιτεχνική εμφάνισή της, που ήταν στη σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης» στη δημόσια τηλεόραση. Φορώντας ένα αρχαιοελληνικού τύπου μπλε φόρεμα και μακριά σκουλαρίκια, υποδύθηκε την Ωραία Ελένη και, όπως μάθαμε, είχε κάνει πολλές πρόβες για να είναι καλά προετοιμασμένη.

Επίσης, χάρηκε πολύ τη συνεργασία της με όλες τις ηθοποιούς και ειδικά με την Αννα Φόνσου (υποδύθηκε εκπληκτικά την Εκάβη), όχι μόνο γιατί την εκτιμά ως ηθοποιό, αλλά και για το έργο της στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπου θα δοθούν τα έσοδα της παράστασης.

Στην πρώτη σειρά του Ηρωδείου καθόταν και η μητέρα της ηθοποιού Μαρία Γκερέκου, ενώ, μόλις έσβησαν τα φώτα για να αρχίσει η παράσταση, είδαμε την κόρη της Μαρία να κάνει τον σταυρό της, προφανώς για να πάνε όλα καλά. Στο τέλος, η δεσποινίς Βοσκοπούλου και ένα κοριτσάκι, που είναι βαφτιστήρα της μητέρας της, έσπευσαν από τους πρώτους στα καμαρίνια. Εκεί βρέθηκε και ο Τόλης με το δώρο του στη «γαλανομάτα μάγισσά» του, μια ανθοδέσμη με υπέροχα ροζ τριαντάφυλλα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα