Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29-30 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο γεγονός στον εργασιακό χώρο σας, το οποίο μπορεί να…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να κάμψετε τις αντιστάσεις με διάλογο και μη μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις. Αποδεχθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τις δικές σας. Μην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε αυτά που σας ενοχλούν και δεν σας αρέσουν και μην τα κουκουλώνετε. Δείξτε ψυχραιμία, προκειμένου να αντλήσετε τα οφέλη που υπάρχουν γύρω σας. Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να πάρετε σοβαρές πρωτοβουλίες. Οι επαφές σας θα καταφέρουν να μειώσουν τους φόβους σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο γεγονός στον εργασιακό χώρο σας, το οποίο μπορεί να σας ανησυχήσει, αλλά θα καταφέρετε να επέμβετε επιτυχώς. Μη σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας ασχολούμενοι με ασήμαντους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Με σύνεση θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά στα μελλοντικά σας σχέδια, που συνδέονται άμεσα με τον οικονομικό σας τομέα. Δείξτε θάρρος για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσο και αν σας φαίνονται δύσκολα τα πράγματα με τους γύρω σας, η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές, θα είναι μεγάλη. Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμη και αν είστε διστακτικοί, εξωτερικοί παράγοντες θα σας βάλουν να δραστηριοποιηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά, γι’ αυτό μη λυπηθείτε για την προσπάθεια. Φροντίστε να απομονωθείτε προσωρινά για να αποδώσετε σε υποθέσεις που απαιτούν πνευματική διαύγεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καριέρα και τα οικονομικά σας σχέδια θα είναι σε πρώτο πλάνο, μια και θα έχετε περιθώρια για κάτι καλύτερο και στα δύο. Με έξυπνες κινήσεις να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώστε λίγο τον εγωισμό σας και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν οι δικοί σας άνθρωποι. Να είστε σίγουροι ότι την εύνοια που θα έχετε θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Μη μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια δεδομένα στον εργασιακό χώρο ή στην οικογένειά σας, αλλά αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί στο τέλος προς όφελός σας. Προφυλάξτε τον σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάπτυξη πρωτοβουλίας και η δημιουργικότητά σας, σε συνδυασμό με την ηθική και πρακτική συμπαράσταση που θα έχετε, θα διευκολύνουν τις επιδιώξεις σας. Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, να είστε πιο σαφείς στις εντολές που δίνετε στους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να κοιτάτε το παρόν και να πάψετε να ζείτε με τις αναμνήσεις σας. Αν γίνετε πιο σαφείς μπορούν να γίνουν καλύτερες και οι σχέσεις σας. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...