Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

«Εβρεξε» σοβάδες στο Νοσοκομείο του Κιλκίς

❱❱ Από καθαρή τύχη γλίτωσε ασκούμενη βοηθός ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίωνΣτο νοσοκομείο πάει κάποιος για να εργαστεί ή για να βρει την υγειά του, όχι για να… κινδυνεύσει η ζωή του! Κι όμως, αυτό συνέβη στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου μία ασκούμενη βοηθός ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων γλίτωσε από τύχη όταν δέχτηκε «βροχή» από σοβάδες στο κεφάλι σε μία από τις τρεις πτέρυγες, κατασκευής του 1937, που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση! 

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής σε είσοδο της Α΄ πτέρυγας και, ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο. Ομως όλοι οι εργαζόμενοι κάνουν τον σταυρό τους να βγουν ακέραιοι από τη βάρδιά τους!
«Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Αν περνούσε μία μητέρα έχοντας στην αγκαλιά βρέφος ή κάποιος ηλικιωμένος και έπεφταν πάνω τους οι σοβάδες, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

Στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται εργαστήρια στα οποία μπαινοβγαίνει διαρκώς κόσμος, αλλά σε αρκετά σημεία υπάρχουν υγρασίες και ρωγμές» υπογραμμίζει ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς Αχιλλέας Καλεμκερίδης.

«Η πτέρυγα είναι πολύ παλιά και επικίνδυνη. Δύο λύσεις βλέπω: ή γκρέμισμα ή ολική ανακατασκευή! Ελπίζουμε να ενταχθούμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ώστε να εκτελεστούν εργασίες βελτίωσης» τονίζει, από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου Θόδωρος Ρεβενάκης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα