Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια»: Η Λένα επιστρέφει τη...

Ο κόσμος του Αντρέα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η Αγγελική δούλευε για τον πατέρα του, ενώ η Λένα παραδέχεται στον Χρόνη την αλήθεια γ

«Να μ’αγαπάς»: Ένα λάθος του Άγγελου ταράζει τη Φωτεινή

Ο Άγγελος αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι στους εμβρόντητους Καλλιγά, το παρελθόν έρχεται στο φως και στα μάτια του σαστισμένου Ορφέα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είμαι σπιτόγατος»

❱❱ Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τα προσωπικά του στην «Espresso» κατά την παρουσίαση του νέου άλμπουμ τουΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Το κάτι παραπάνω» από μια απλή συνέντευξη έδωσε στην «Espresso» o Κωνσταντίνος Αργυρός! Συναντήσαμε τον τραγουδιστή στην παρουσίαση του ομότιτλου νέου άλμπουμ του, ο οποίος μας μίλησε για τη δουλειά του και κατ’ εξαίρεση για τα προσωπικά του!

«Το “Κάτι παραπάνω”, που κυκλοφορεί από την Paniκ Records, είναι η καλύτερη δουλειά μου μέχρι τώρα. Ακούσαμε πάνω από 500 τραγούδια για να επιλέξουμε αυτά τα 14 και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους συνεργάτες. Ολα τα τραγούδια είναι ταξίδια που δεν έχω κάνει ακόμα ούτε εγώ και θέλω να τα κάνουμε μαζί με τον κόσμο. Ο τίτλος με εκφράζει, γιατί σε αυτόν τον δίσκο έχω δώσει το κάτι παραπάνω του εαυτού μου» αναφέρει με ενθουσιασμό και εξηγεί γιατί και φέτος βρίσκεται στη Fantasia: «Είναι ένας χώρος που τον έχω αγαπήσει τρία χρόνια τώρα και νιώθω άνετα. Ο επιχειρηματίας κ. Μπερτάκης πιστεύει σε μένα και συνεννοούμαστε».

Με αφορμή τον στίχο από το τραγούδι του «Ξημερώματα», του επισημαίνουμε ότι επιλέγει να μη δίνει… δικαιώματα: «Δεν βγαίνω από το σπίτι! Είμαι σπίτι – studio – μαγαζί. Αν έβγαινα με την εκάστοτε κοπέλα που είχα σχέση στους δρόμους και ήμασταν διαχυτικοί, θα δίναμε δικαιώματα. Γενικότερα μου αρέσει να προφυλάσσω την ιδιωτικότητά μου και ό,τι έχω να πω θέλω να το λέω τραγουδιστά».

«Εχει κόστος»

Τότε μήπως η επαγγελματική επιτυχία επισκιάζει την προσωπική του ευτυχία; «Σαφώς και ισχύει, γιατί λόγω δουλειάς δυσκολεύομαι να αφιερώσω χρόνο σε έναν άνθρωπο που αξίζει να τον έχει. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι δεν είμαι σωστός απέναντί του. Και έχει κόστος στην ψυχολογία μου. Γι’ αυτό και το απομονώνω λίγο, μέχρι να βρω τα πατήματά μου για να μην εκτεθώ και να μην εκθέσω» εξομολογείται. Από την άλλη, όμως, ισχυρίζεται ότι δεν θα εμφανιζόταν χωριστά με τη σχέση του σε δημόσιο χώρο.

«Εντάξει… Δεν θα το κάνω και σαπουνόπερα! Αλλά έχει τύχει να βρεθούμε σε δημόσιο χώρο με κοπέλα που μόλις είχαμε χωρίσει». Οσο για το τι έχει να πει για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Εδώ απαντά μονολεκτικά: «Τίποτα». Ωστόσο, έχει δει επεισόδια του «GNTM» και τάσσεται υπέρ των κοριτσιών: «Οι κριτές είναι επαγγελματίες. Δεν έχω παρακολουθήσει τόσο στενά για να εκφέρω άποψη για την κριτική τους. Ομως, εγώ τάσσομαι υπέρ των κοριτσιών, γιατί παλεύουν για το όνειρό τους» σημειώνει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...







Μποζουκια Αθηνα