Super νταντά στο παλάτι

❱❱ Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα εμπιστευτούν το μεγάλωμα του παιδιού τους στην Κόνι του Κλούνεϊ και της ΑμάλΑμερικανίδα σούπερ νταντά με μεγάλη εμπειρία στα… all star μωρά φέρεται ότι έχουν προσλάβει ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για το δικό τους υψηλό μωρό. 

Η γκουρού του γονεϊκού τρόπου ζωής Κόνι Σίμπσον, η οποία βοήθησε στο μεγάλωμα των διδύμων του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ, προσελήφθη για να δίνει οδηγίες και συμβουλές στους νέους γονείς.

Η Σίμπσον, η οποία έχει επίσης δουλέψει για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την Τζέσικα Μπίελ, έχει στα 30 χρόνια της καριέρας της βοηθήσει στο μεγάλωμα 250 μωρών. Η «Νταντά Κόνι», όπως είναι γνωστή στους πελάτες της, κατάγεται από την Αλαμπάμα και έχει μεγαλώσει και μια δική της κόρη προτού χρυσοπουλήσει το γονεϊκό know how της στους διάσημους γονείς.

Σύμφωνα με τη «Sunday Star», οι Κλούνεϊ ήταν αυτοί που σύστησαν την Κόνι Σίμπσον στους δούκες του Σάσεξ, προκειμένου να συνεργαστεί με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, στην περιποίηση του μωρού. Οσον αφορά τον τρόπο μεγαλώματος του μωρού, η νταντά των διασήμων ξεκαθαρίζει: «Το μωρό δεν θα έχει την παραμικρή ιδέα ότι η μητέρα του είναι η Μέγκαν Μαρκλ, δηλαδή η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι. Θα ξέρει ότι είναι αυτή που του δίνει γάλα και θα το παρηγορεί. Θα της έλεγα να κάνει ό,τι μπορεί περισσότερο για να απολαύσει τη στιγμή που γίνεται μητέρα, τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και τα διαφορετικά στάδια στη ζωή ενός μωρού». Το παιδί του Χάρι και της Μέγκαν, το οποίο θα είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο, αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ξενοδοχείο-φάντασμα: Υγειονομική «βόμβα» με 5 καραμπινάτες παρανομίες

Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για την...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...