Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Σφάζονται για τα κιλά της Σίσσυς

❱❱ Παπανώτας on fire! «Ο Μαραντίνης είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού! Το ξέρουμε και συζητιέται σε όλη την Αθήνα»«Πόλεμος» για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, με πολλούς εμπλεκομένους! Η αρχή έγινε όταν στο «Happy Day στον Alpha» προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις της παρουσιάστριας του Open και στον σχολιασμό ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Χάρης Βαρθαλίτης υπονόησαν ότι πάχυνε πολύ.

«Μάλλον έκοψε το τσιγάρο, δεν εξηγείται. Και μαγειρεύει πολύ καλά για τα παιδάκια της. Οταν μαγειρεύεις, δοκιμάζεις» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παπανώτας και ο Βαρθαλίτης συμπλήρωσε: «Εγώ θα το πω, στο πρόσωπο στο μακιγιάζ και στο μαλλάκι μού θυμίζει τη Ζαρίφη»!

Η πρώτη αντίδραση στα σχόλια των δύο κυρίων ήρθε από τον κουμπάρο της Σίσσυς Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος απάντησε με ανάρτησή του στο Instagram, κατηγορώντας τον Δημήτρη Παπανώτα, εμμέσως πλην σαφώς, για ρατσισμό. «Και σαν να μην έφτανε το ένα “θύμα”, στο κάδρο με τους ίδιους υπαινιγμούς μπήκε και η Κατερίνα Ζαρίφη… Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια» επισήμανε στο μακροσκελές post του.

Η απάντηση του Παπανώτα ήρθε γρήγορα: «Προς Παύλο Σταματόπουλο και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις: Να με σκιαγραφήσεις εμένα, βρε Παύλο μου, ως ρατσιστή για τα κιλά του οποιουδήποτε, ε, θέλει πολλή φαντασία! Επίσης είναι πολύ ρατσιστικό να μοιάζει μία παρουσιάστρια με μία άλλη; Μήπως έτσι θίγεις την άλλη; Τέλος πάντων» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στα κορίτσια του επαγγέλματος, όπως φαντάζομαι γνωρίζεις, είναι ακόμα πιο σοβαρό το θέμα κιλά. Και για τη δική τους καλή ψυχολογία στην εκπομπή».

Θέση, όμως, στο ζήτημα πήρε και ο άντρας της Σίσσυς, Θοδωρής Μαραντίνης, επίσης με ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμα “άντρες”, “δημοσιογράφοι”, “άνθρωποι”, οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως». Στον «χορό» των εξηγήσεων – απαντήσεων μπήκε και η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram. «Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας (σ.σ.: «Ελα χαμογέλα» στο Open) και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να πω κάποια πράγματα. Θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι» δεσμεύτηκε. 

Υστερα από τον θόρυβο που προκλήθηκε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολογήθηκε δημοσίως από την εκπομπή της: «Χθες το βράδυ μιλούσα με τη Σίσσυ για ώρα. Της εξήγησα και το κατάλαβε. Οφείλω, ωστόσο, να ζητήσω μια συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν φανατικά και μας αγαπάνε, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν».

Αμετανόητος

Ο Δημήτρης Παπανώτας, πάλι, καμία πρόθεση μετάνοιας ή μεταμέλειας δεν έχει δείξει, καθώς σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, χθες το μεσημέρι, επανατοποθετήθηκε και μάλιστα αιχμηρά: «Για εμπορικούς λόγους το έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος σε αυτά και είναι μια τακτική που ακολουθούσαμε στον ΑΝΤ1. Κάθε φορά που είχαμε πρεμιέρα, έπρεπε να κάνουμε και ένα σκανδαλάκι» είπε και συνέχισε, στοχεύοντας με τα… βέλη του τον σύζυγο της παρουσιάστριας: «Ο Θοδωρής Μαραντίνης, αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους “άνδρες” και “δημοσιογράφους”, να μας πει ποιους εννοεί για να του απαντήσουμε κιόλας. Οσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού, το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα». Εστειλε, μάλιστα, το μήνυμά του και στη Σίσσυ: «Η λέξη “πρόστυχο”, κυρία Χρηστίδου μου, σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Αν θέλετε, δείτε τι σημαίνει την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε να είναι σωστό και σοβαρό».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...