Νέοι εμπλεκόμενοι στη βουτιά θανάτου της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή

❱❱ Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας για την υπόθεση της φοιτήτριας που αυτοκτόνησεΚαταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στο θρίλερ με τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία βούτηξε στο κενό από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στο ΑΠΘ όπου έμενε, στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2016, όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης, σύντομα πρόκειται να γίνει προσωποποίηση ευθυνών σε βάρος και άλλων ατόμων, τα οποία φέρεται ότι με τις πράξεις τους έσπρωξαν στην αυτοκτονία την όμορφη φοιτήτρια. Ηδη έχει ασκηθεί δίωξη στον ερασιτέχνη φωτογράφο και πρώην σύντροφο της 22χρονης, ο οποίος θα καθίσει στις 30 Νοεμβρίου στο εδώλιο του Δικαστηρίου Ανηλίκων Γιαννιτσών για παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Λίγο καιρό προτού επιχειρήσει το μοιραίο σάλτο μορτάλε, η 22χρονη είχε δεχτεί bullying εξαιτίας ενός ροζ βίντεο και κάποιων γυμνών φωτογραφιών της που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να αρχίσει έρευνα σε βάθος για να χυθεί φως στην υπόθεση. Ετσι, αποκαλύφθηκε πως η άτυχη κοπέλα δεχόταν απειλές και από άλλα πρόσωπα που απέκτησαν στην κατοχή τους το υλικό με τις προσωπικές της στιγμές.

«Μετά την κατεπείγουσα έρευνα που έχει διατάξει ο προϊστάμενος εισαγγελέας από τον περασμένο Δεκέμβριο, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση με τις Αρχές και προσπαθούμε να ρίξουμε άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε ο κ. Ξυλουργίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αtlas Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάρτυρες

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχουν κληθεί να καταθέσουν μάρτυρες για τις παράλληλες έρευνες που διενεργούνται σε Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη.
«Υπάρχουν πολλοί που υποκριτικά δεν λένε την αλήθεια, και από την τοπική κοινωνία, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη. Στον ένατο όροφο δεν έμεναν μόνο οι κοπέλες από το δωμάτιο απ’ όπου έπεσε, έμεναν κι άλλοι φοιτητές και φοιτήτριες. Αλλά στην Ελλάδα, αν πεις την αλήθεια, μπορεί και να μπλέξεις. Ολοι κρατούν το στόμα τους κλειστό» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Κοεμτζή, καταλήγοντας πως στην αρχή «ορισμένοι λειτούργησαν βεβιασμένα, ώστε να μπει η υπόθεση στο αρχείο».

Μαρία Μεϊμάρη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.