KOKKINH KAΡΤΑ: Στον Παναγιώτη Μπουγιούρη

❱❱ «Το θέατρο είναι η σύζυγος και ο φακός η ερωμένη» δήλωσε με στόμφο ο…. Κάρολος Κουν της σύγχρονης εποχής, κατά κόσμον Παναγιώτης Μπουγιούρης, σε συνέντευξή του στο mononews.grΝαι, καλά διαβάσατε! Η παραπάνω ατάκα βγήκε από τα χείλη του θεατράνθρωπου, ο οποίος έχει κάνει ολόκληρη την Επίδαυρο να χορταριάσει από τον ιδρώτα του, με τον οποίο πότιζε τα χώματα τόσα χρόνια, παίζοντας αρχαίο δράμα.

Διαχωρίζει θέατρο και τηλεόραση ο ηθοποιός που, αν τον παρατηρήσει κανείς στους περισσότερους ρόλους που έχει υποδυθεί, μπορεί κάλλιστα να παίξει μετά το «Βρείτε τις διαφορές»!

Κύριε Μπουγιούρη, να το δεχτούμε ότι το θέατρο είναι η σύζυγος. Μόνο που στην περίπτωσή σας πρέπει να βρίσκεστε σε διάσταση, γι’ αυτό και σμίγετε τόσο σπάνια και για τόσο λίγο. Οσο για την ερωμένη σας, δεν το συζητάμε.

Στα… πόδια σας είναι η καημένη η τηλεόραση περιμένοντας πώς και πώς (αν και εφόσον δεν έχει τίποτα… συζυγικές υποχρεώσεις στο σανίδι) να κάνετε και καμιά εμφάνιση σε κάποιο σίριαλ. Μια χαρά όλα.

Ομως, δεν μας είπατε, το one night stand (ή αλλιώς ξεπέτα) ποιο μέσο είναι, κατά τη γνώμη σας; Μήπως το σινεμά; Αγαπητέ Παναγιώτη, η αυτογνωσία είναι η λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την αυτοπεποίθηση από την αυταπάτη. Προσοχή στο κενό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...