Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Ντου» από την πρώην του Μηνά

❱❱ Η Νατάσα Ασίκη μιλάει για την guest  εμφάνισή της στην αποψινή «Μουρμούρα» στον AlphaΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Λιλίκα… ξαναχτυπά! Η «Μουρμούρα» έρχεται απόψε στις οθόνες μας από τον Alpha με ακόμη ένα ξεχωριστό guest. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) και η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) φιλοξενούν τη Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη), την τέως αρραβωνιαστικιά του Μηνά, που έχει γίνει κολλητή της νυν συζύγου του…

Η ηθοποιός, η οποία είναι ζευγάρι στη ζωή με τον Αντώνη Αντωνίου και επί πολλά χρόνια μοιράζεται μαζί του το θεατρικό σανίδι, απολαμβάνει κάθε φορά που καλείται να κάνει μια σπέσιαλ εμφάνιση στη σειρά -είχε κάνει και πέρυσι- και, όπως λέει στην «Espresso», το απολαμβάνει διπλά γιατί είναι μαζί με τον σύζυγό της. «Οταν δύο καλλιτέχνες που είναι και σύζυγοι δουλεύουν μαζί πάνω από 30 χρόνια δεν έχει καμία δυσκολία, είναι χαρά».

Μυστικά

Μιλώντας για τον ρόλο της, η κυρία Ασίκη δεν θέλησε να πει πολλά για να μη «μαρτυρήσει» όσα απολαυστικά θα δούμε σήμερα στις 21.00, αλλά μας δίνει μια γεύση: «Η Λιλίκα έχει γίνει κολλητή με τη Βούλα από την πρώτη φορά, αλλά τώρα η συνάντησή τους έχει και κωμικά στοιχεία, τα οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Ελπίζω μόνο να τα αποδώσαμε καλά αυτά που έγραψε για μας η Ελενα (σ.σ.: Σολωμού)». Μπόρεσε να αυτοσχεδιάσει στο επεισόδιο που, όπως μας λέει, είναι άκρως κωμικό; «Δεν χρειάστηκε, γιατί είναι τόσο ωραία γραμμένος ο ρόλος και τόσο αυτάρκης, που δεν χρειάζεται να πιαστώ από δικά μου στοιχεία.

Είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος, πολύ γλυκός ρόλος και στέκεται από μόνος του» μας λέει με ενθουσιασμό. Αλλωστε, η Νατάσα Ασίκη δηλώνει φαν της σειράς! «Βλέπω τη “Μουρμούρα” φανατικά. Ολα τα ζευγάρια είναι αγαπημένα μου, αλλά ο Μηνάς και η Βούλα μού ταιριάζουν πιο πολύ λόγω ηλικίας, οπότε είμαι πιο κοντά τους. Μου αρέσουν όμως όλα τα ζευγάρια, γιατί ηλικιακά είναι η εξέλιξη του Μηνά και της Βούλας. Ολα τα ζευγάρια που έχουν μπει στη σειρά ταιριάζουν, αλλιώς δεν θα πήγαινε η συγκεκριμένη παραγωγή και τόσα χρόνια. Οποιος μπαίνει στη σειρά είναι ένας και ένας… Είναι ιδανικός και αφήνει το λιθαράκι του. Γι’ αυτό η σειρά προχωράει με μεγάλη τηλεθέαση» μας λέει. Δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε πώς είναι ο Αντώνης Αντωνίου όταν δεν υποδύεται τον Μηνά… «Υπάρχουν στιγμές που γκρινιάζει, αλλά τις περισσότερες είναι γλυκός και τρυφερός. Νομίζω ότι ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς… Δεν του μοιάζει, νομίζω ότι είναι ίδιος!» απαντά.

Για ακόμη μία χρονιά το ζευγάρι ανεβάζει στο όμορφο θεατράκι που διατηρεί στην πλατεία Κολιάτσου, και ονομάζεται Θεατρική Σκηνή, ένα υπέροχο έργο. «Θα ξεκινήσουμε μέσα Νοεμβρίου και θα πάμε για έκτη χρονιά το έργο του Διονύση Χαριτόπουλου “Αυγά μαύρα”. Το έργο θα ανεβαίνει δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη, και παίζουμε εγώ και ο Αντώνης. Τις υπόλοιπες μέρες θα ανεβάσουμε το “Ο θάνατος και η κόρη” του Αριελ Ντόρφμαν, στο οποίο εκτός από εμάς παίζει και ο Δημήτρης Κανέλλος. Το έργο είχε γίνει και ταινία και είχε σκίσει».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...