Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«Δώστε πίσω το παιδί μας να το θάψουμε»

❱❱ Οργή της οικογένειας του Κατσίφα για τις εισαγγελικές Αρχές της Αλβανίας και τα βρόμικα «παιχνίδια» με τη σορό του ήρωαΤρέμουν στην Αλβανία εν όψει της τεράστιας κινητοποίησης που θα υπάρξει την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες.

Γι’ αυτό περιμένουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ώστε να δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι αναγκαίες διαδικασίες. Την ημέρα της κηδείας του 35χρονου Κωνσταντίνου το χωριό της νότιας Αλβανίας αναμένεται να «βουλιάξει» από Ελληνες, οι οποίοι θα θελήσουν να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ήδη ναυλώνονται λεωφορεία από την Αθήνα τα οποία θα μεταφέρουν στην Αλβανία Ελληνες πολίτες και η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Βέβαια, η απαράδεκτη στάση των αλβανικών Αρχών εντείνει τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση της οικογένειας του Κωνσταντίνου, που δεν έχει καμία ενημέρωση εδώ και τέσσερις ολόκληρες ημέρες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση στο αίτημα να της επιστραφεί η σορός.

Ο πατέρας

Μάλιστα, οι Αρχές της Αλβανίας φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να κάνουν… καψώνια στους γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Χθες, οι εισαγγελικές Αρχές των Τιράνων φέρεται ότι κάλεσαν τον πατέρα του στα Τίρανα για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών και να υποβάλει ο ίδιος εγγράφως το αίτημα για την παράδοση της σορού του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου. «Θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τον νεκρό μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο καιρό, τόσες μέρες, είναι απαράδεκτη αυτή η καθυστέρηση, που μπορεί να είναι και εσκεμμένη. Αυτή η αναμονή μάς σκοτώνει. Οι γονείς θέλουν να κλάψουν το νεκρό παιδί τους. Πού είναι το παιδί;» ανέφερε χθες η αδελφή του Κωνσταντίνου Ερμιόνη. Την ίδια ώρα, διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη η δικογραφία που σχηματίστηκε για τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου ομογενούς και περιλαμβάνει τις καταθέσεις των γονέων του, ενός αστυνομικού και τη φωτοτυπία της ταυτότητας από την οποία προκύπτει η ελληνική υπηκοότητά του.

Λάσπη

Ομως, ο πόλεμος λάσπης κατά του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου συνεχίζεται στην Αλβανία, όπου χθες τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η αλβανική Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της το επίμαχο βίντεο από τις ενσωματωμένες στις στολές των ειδικών δυνάμεων κάμερες, το οποίο «ενοχοποιεί» τον 35χρονο. Στο μεταξύ, η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα Ερμιόνη χαρακτήρισε προσχεδιασμένο τον θάνατό του και επιβεβαίωσε ότι, πριν από λίγες ημέρες, οι αστυνομικοί είχαν προειδοποιήσει τον θανόντα να μην τοποθετήσει φέτος ελληνική σημαία εν όψει της 28ης Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο. 

«Ολοι εδώ το γνωρίζουν αυτό. Ηταν στοχοποίηση, τον παρακολουθούσαν πολλές μέρες, ίσως και μήνες» δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε ότι εκείνη την ημέρα ο αδελφός της ήταν ήρεμος και σχεδίαζε να πάει με συγγενείς σε ένα εκκλησάκι. Η Ερμιόνη Κατσίφα κατήγγειλε ότι Αλβανοί κομάντος έκαναν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας, χτύπησαν και απείλησαν τους γονείς της και απαίτησαν με την απειλή όπλου από τη μητέρα της να μιλήσει αλβανικά, ενώ εκείνη δεν γνωρίζει τη γλώσσα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...