Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Το διπλό μυστικό της Σάσας Μπάστα!

❱❱ Η sexy αοιδός εiχε κρυμμένα μυστικά • Αποκάλυψε ότι είναι…Εγκυος στον έβδομο μήνα… διπλοπαντρεμένη, ερωτευμένη και έτοιμη να ζήσει το όνειρο της μητρότητας δηλώνει η Σάσα Μπάστα! Η τραγουδίστρια κατάφερε και κράτησε όλα τα ωραία της προσωπικής ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως επίσης και την ταυτότητα του 40χρονου Μυκονιάτη συζύγου της Δημήτρη!

Η μέλλουσα μαμά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και όλοι έμειναν άφωνοι με το καλλίγραμμο κορμί της, παρόλο που σε δύο μήνες περιμένει την άφιξη της κορούλας της.

«Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Αμα θες να κρατήσεις κάτι, γίνεται. Ηθελα να πάρω τον χρόνο μου, να είμαι ήρεμη και untitled 1να μην έχω όλο αυτό, το να με κοιτάνε στην κοιλιά. Χθες ήμουν έξω και λέγανε “αυτή τώρα είναι έγκυος ή χοντρή;”. Είναι λίγο περίεργο, γιατί έχω ακόμα τους πλαϊνούς κοιλιακούς!» ανέφερε η τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει να γυμνάζεται καθημερινά.

Ευτυχισμένη

Το ειδύλλιο με τον μυστηριώδη σύζυγό της, για τον οποίο αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία, ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Αρχικά ήταν φίλοι, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου ήρθαν πιο κοντά, ώσπου ερωτεύθηκαν τρελά. «Αποφάσισα να τον κρατήσω πίσω από τα φώτα. Και εκείνος δεν θέλει, δεν είναι η δουλειά του. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Αν δεν έκανα παιδί μαζί του θα έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Υπέροχος σύζυγος και μπαμπάς» σχολίασε.

Η ευτυχισμένη Σάσα Μπάστα δεν σταμάτησε να χαμογελά, μιλώντας για τον άντρα της, ο οποίος μένει στο νησί για έξι μήνες και τους υπόλοιπους στην Αθήνα. Οσο για την πρόταση γάμου, όπως είπε η μέλλουσα μαμά, έγινε στην επέτειό τους, με τον αγαπημένο της να πέφτει στα γόνατα χαρίζοντάς της ένα μονόπετρο με σκούρα πέτρα! 

«Εχουμε παντρευτεί δύο φορές! Κάναμε έναν γάμο, στα γρήγορα, στο Αμπού Ντάμπι με το που τελείωσε το καλοκαίρι, και έναν κανονικό, πολιτικό, στην Αθήνα. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει του χρόνου με το μωρό»! Η μικρή θα βαφτιστεί Ειρήνη-Αλεξάνδρα, παίρνοντας το όνομα της μητέρας του αγαπημένου της, και θα τη φωνάζουν Ειρηνούλα!

Mε «πλούσιο» παρελθόν

Η προσωπική ζωή της Σάσας Μπάστα υπήρξε πάντοτε ταραχώδης και προβεβλημένη από τα media, ίσως γι’ αυτό προσπαθεί τώρα να τη διαφυλάξει με νύχια και με δόντια. Ενα από τα πρώτα φλερτ της ήταν ο Κώστας Σόμμερ, στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σπηριλιώτης, από τον οποίο χώρισε επεισοδιακά.

Κατόπιν τα έφτιαξε με τον Θοδωρή Λανταβό, επίσης από τον επιχειρηματικό κλάδο. Οι δυο τους μέτρησαν τουλάχιστον τρεις χωρισμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις προτού πουν οριστικά το «αντίο».

Ακόμη μία κατάκτησή της ήταν ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης. Εμειναν μαζί έξι μήνες και το φινάλε του ειδυλλίου τους γράφτηκε κάπως ακραία, καθώς εκείνη τον κατηγόρησε δημόσια ότι της χάραξε το αυτοκίνητο και την απείλησε όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Καιρό μετά οι φήμες την ήθελαν να βγαίνει με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη, ενώ μια εποχή δημοσιεύματα ήθελαν και τον Κώστα Μήτρογλου να την πολιορκεί. Η πλέον μακροχρόνια σχέση της, πάντως, ήταν με τον DJ Valentino, κατά κόσμον Γιώργο Παπαδημητρίου, από τον οποίο χώρισε τον Νοέμβριο του 2016, έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...