Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Τρίποντη βροχή

Ο ΠΑΟΚ με ποσοστό ευστοχίας 51,6% εκτός έδρας πήρε νίκη επί της Οπαβα (94-69)Με ευστοχία που θα ζήλευαν οι πρωταθλητές ΝΒΑ, Γκολντεν Στέιτ Ουόριορς, υποδέχτηκε η Όπαβα (του 29% από τα 6,75 μ. στους προηγούμενους αγώνες) τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντέδρασε, πλήρωσε την ομάδα της Τσεχίας με το… ίδιο νόμισμα και έφθασε στη νίκη με το εμφατικό 94-69. Τα πρώτο δεκάλεπτο (31-24) και η αρχή της 2ης περιόδου ήταν… εκνευριστικά ως σοκαριστικά για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς οι γηπεδούχοι έμοιαζαν λες και σούταραν σε… βαρέλι και είχαν 9/9 τρίποντα. 

Η παράλογη ευστοχία της Όπαβα δεν μπορούσε να συνεχιστεί ως το τέλος του ματς (3/26 είχε στο υπόλοιπο του αγώνα), η άμυνα του ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου απάντησαν με… πυρ ομαδόν από τη γραμμή των τριών πόντων. Μετά τους 31 πόντους του πρώτου 10λέπτου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχτηκε μόλις 38 πόντους (14-15-9 ανά δεκάλεπτο) και με 16/31 τρίποντα (51,6%) αποκατέστησε την τάξη, φθάνοντας στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στο εφετινό Basketball Champions League. Για την ελληνική ομάδα κορυφαίοι ήταν ο Γιάννης Αθηναίου και ο Γιανίκ Μορέιρα, ενώ θετικό πρόσημο είχε η απόδοση των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Φιλ Γκος. 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-24, 45-47, 60-74, 69-94

ΟΠΑΒΑ (Ζούντεκ): Μπουκόβνιακ, Κούριλ 2 (8 ασίστ), Κβάπιλ 6, Σλάβικ 2, Σβάντρλικ 10 (2), Γκνιάντεκ 11 (1), Γιουρέκα, Κλέτσκα 13 (2), Σίρινα 14 (4), Ζμπράνεκ 11 (3).

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Αθηναίου 17 (5/7 τρίποντα), Γκάρετ 3 (6 ριμπάουντ), Γκος 18 (4/7 τρίποντα), Σχίζας 2, Τέπιτς 3 (1), Χρυσικόπουλος 4, Χάτσερ, Τζόουνς 7 (1), Μαργαρίτης 14, Κόνιαρης 5 (1), Μορέιρα 15, Ζάρας 6 (2).

—-

MAXEΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΑΕΚ, ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΑΡΗ

Σε τρία ταμπλό θα «παίξουν» σήμερα ισάριθμες ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης. Η πρωταθλήτρια του Champions League AEK υποδέχεται (19.30, Novasports 2 και ΕΡΤ2) την ισπανική Φουενλαμπράδα στο ΟΑΚΑ με στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ. Ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος χαρακτήρισε την αντίπαλο της ομάδας του «πολύ ταλαντούχα ομάδα, κάτι που απέδειξε και το Σάββατο, όταν κέρδισε την Μπαρτσελόνα» δεν υπολογίζει οριστικά στους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά (ο πρώτος ήταν στη 12άδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έπαιξε), ενώ η συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Προμηθέας θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητό του στην ίδια διοργάνωση με αντίπαλο την πολύ δυνατή γαλλική Στρασμπούρ, απόψε (21.30, Novasports 3) στη Γαλλία. Η ομάδα της Πάτρας πήγε στη γαλλική πόλη μέσω Αθήνας και Φρανκφούρτης ταξιδεύοντας όλη μέρα χθες δίχως τους τραυματίες Αμερικανούς Οκτάβιους Έλις και Λάνγκστον Χολ, τις θέσεις των οποίων πήραν οι Μαντζούκας και Λαναράς.

Τέλος, στις 18.30 ο Άρης θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα του από τη φινλανδική Κατάγια για το FIBA Europe Cup, έχοντας μεταβεί στη Σκανδιναβία δίχως τον τραυματία Δημήτρη Βεργίνη.

—-

ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΟΙ «ΑΙΩΝΙΟΙ»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μετά τις μάχες του Κυπέλλου που πέρασαν με επιτυχία, κινούνται πλέον σε ρυθμό «αιώνιου» ντέρμπι για λογαριασμό της Ευρωλίγκας (9/11, 21.00). 

Από τη μια, οι Πράσινοι είδαν τον Καλάθη να αποκτά καλό ρυθμό κόντρα στον Προμηθέα, αλλά ανησύχησαν με τον Θανάση Αντετοκούνμπο που ένιωσε ενοχλήσεις. Οι εκτιμήσεις που έγιναν από το σταφ του Πασκουάλ υποστήριζαν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό κι ότι έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. 

Στο… κόκκινο στρατόπεδο, μόνο πρόβλημα για τον Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Η θλάση στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρεί για αρκετό διάστημα θα αφήσει τον Λετονό γκαρντ εκτός του ντέρμπι της Παρασκευής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σκοπεύει να δώσει ρόλο-κλειδί στον Τίμα, βάζοντάς τον πλέον στη θέση 4!

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...