Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

Η αισθαντική επανεκτέλεση της Γαλάνη που «ντύνει» το σίριαλ «Να με λες...

Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του «Θα...

Η Μαρία Κίτσου μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Να με...

Καλεσμένη της «Super Κατερίνα» και της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα μεσημέρι η Μαρία Κίτσου....

Τα make-up trends για το φθινόπωρο!

Καθώς μπαίνουμε στην εποχή των ζεστών χρωμάτων και των...

Παρηγοριά οι κόρες της

Στις δύο κόρες της βρήκε αποκούμπι η Νικόλ Κίντμαν...

Μαχητής ο Σουμάχερ

Η γυναίκα του Κορίνα μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και ευχαρίστησε τον μουσικό Χέρχενμπαχ για το τραγούδι που συνέθεσε

Από τον
Χάρη Δάντση

Δεν εγκαταλείπει τη μάχη ο Μίχαελ Σουμάχερ! Για πρώτη φορά η σύζυγος του Γερμανού θρύλου της Φόρμουλα 1, Κορίνα, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, με χειρόγραφο σημείωμά της ευχαρίστησε τον μουσικό Σάσα Χέρχενμπαχ για το τραγούδι που συνέθεσε προς τιμήν του «Σούμι» (με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται»): «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμά σας και το όμορφο δώρο σας, το οποίο μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι τόσο παρήγορο να λαμβάνουμε τόσες ευχές για ανάρρωση. Δίνει δύναμη στην οικογένειά μας. Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Μίχαελ είναι μαχητής και δεν εγκαταλείπει ποτέ».

Ο Γερμανός μουσικός παραδέχθηκε την ύπαρξη του γράμματος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό «Bunte», δίχως ωστόσο να γνωστοποιήσει την ημερομηνία που το παρέλαβε (εικάζεται πως γράφτηκε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν και έγραψε το τραγούδι). «Δεν περίμενα ποτέ να πάρω κάποια απάντηση. Το γράμμα ήταν γραμμένο και υπογεγραμμένο από την Κορίνα. Μου έγραψε πως είναι ευγνώμων και πως βοήθησε εκείνη και τα παιδιά της να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν», δήλωσε.

Στις 29 Δεκεμβρίου θα συμπληρωθούν πέντε χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του Σουμάχερ στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις. Η κατάσταση της υγείας του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 παραμένει ακόμη και σήμερα μυστήριο.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει όπως φαίνεται τους πρώτους μήνες...

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Τατιάνα Στεφανίδου: Εκτός πρίζας με παρασκήνιο

Hταν μόνο talk χωρίς power στην τηλεθέαση κι έτσι προτού ακόμα καλά καλά αρχίσει η νέα σεζόν η εκπομπή της Τατιάνας στον Σκάι ολοκληρώθηκε πρόωρα, μόλις έναν μήνα από την έναρξή της στον αέρα του σταθμού!

Σιωπηλός Γολγοθάς για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου

Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή Αποστολίδη  έπειτα από την απώλεια της πολυαγαπημένης της θυγατέρας, Γεωργίας.

Ξανθιά καλλονή που μπήκε στο «The Bachelor» διακινούσε ναρκωτικά για μεγάλους ναρκεμπόρους

Εντυπωσιακή παίκτρια ριάλιτι ομολόγησε σε δικαστήριο ότι διακινούσε ναρκωτικά για λογαριασμό διεθνούς συνδικάτου,