Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Παραδόθηκε ακόμη ένα έργο από τον ΟΠΑΠ στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Ανακαίνιση και πλήρης εκσυγχρονισμός της νοσηλευτικής μονάδας του δευτέρου ορόφου της πτέρυγας Α’ και του χώρου υποδοχής της Μονάδας Τεχνητού ΝεφρούΟ ΟΠΑΠ παρέδωσε, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, ένα ακόμη σημαντικό έργο στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Πρόκειται για την ανακαινισμένη και πλήρως εκσυγχρονισμένη νοσηλευτική μονάδα του δευτέρου ορόφου της πτέρυγας Α’ και του χώρου υποδοχής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Το νέο έργο, συνολικής έκτασης 700 τ.μ. και δυναμικότητας 24 κλινών, εντάσσεται στο πλαίσιο της ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐας Κυριακού», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, κατά την παράδοση του έργου δήλωσε: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε απλώς ένας αρωγός της κοινωνίας. Είμαστε ένας υπεύθυνος και αξιόπιστος εταίρος της ελληνικής κοινωνίας για την επίτευξη κοινών στόχων και αναγνωρίζουμε πλήρως τη θετική αλλαγή που μπορούμε να φέρουμε. Όταν ξεκινήσαμε τη φιλόδοξη πρωτοβουλία μας για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας, είχαμε έναν μακροπρόθεσμο στόχο, να υποστηρίζουμε εμπράκτως τη νέα γενιά, που αποτελεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της χώρας. Τα σημερινά εγκαίνια της νέας νοσηλευτικής μονάδας στον δεύτερο όροφο του παιδιατρικού νοσοκομείου “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού” είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για όλους εμάς στον ΟΠΑΠ. Φυσικά, η δουλειά όλων μας θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και δέσμευση, προκειμένου να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές χιλιάδων παιδιών».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Στον ΟΠΑΠ είμαστε πολύ υπερήφανοι που αποτελούμε έναν σταθερό υποστηρικτή της νέας γενιάς της χώρας. Η ολοκληρωμένη στρατηγική μας για την εταιρική υπευθυνότητα θέτει τον τομέα της υγείας στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Σήμερα, παραδίδουμε ακόμη μία πλήρως ανακαινισμένη νοσηλευτική μονάδα στο παιδιατρικό νοσοκομείο “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού”, με τον αριθμό των ολοκληρωμένων έργων να ανέρχεται σε 23, μεταξύ των οποίων 16 νοσηλευτικές μονάδες. Έχοντας υλοποιήσει πάνω από το 52% του έργου, η μακροπρόθεσμη πρωτοβουλία μας για την πλήρη ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας έχει φτάσει πλέον σε ένα σημαντικό ορόσημο. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι στον ΟΠΑΠ θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να διασφαλίσουμε την πρόσβαση των παιδιών στην Ελλάδα σε κορυφαίας ποιότητας ιατρικές εγκαταστάσεις».

Ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Παιδιατρικών Νοσοκομείων, Εμμανουήλ Παπασάββας, δήλωσε: «Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για το νοσοκομείο μας. Ο εκσυγχρονισμός της νοσηλευτικής μονάδας θα συμβάλλει σημαντικά στον τρόπο νοσηλείας των παιδιών στην κλινική. Τα ευχάριστα χρώματα και το ωραίο περιβάλλον επηρεάζουν πολύ την ψυχολογία των παιδιών και βοηθούν στην αποθεραπεία τους. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη σημαντική πρωτοβουλία και τη συνέχιση του έργου της ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων».

Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» τον Απρίλιο του 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του. Συνολικά, έως σήμερα έχουν παραδοθεί 23 έργα ανακαίνισης – μεταξύ των οποίων 16 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.930 τ.μ. και δυναμικής 345 κλινών – που καλύπτουν το 52% και των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Στις εργασίες περιλαμβάνονται η εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού, ο εκσυγχρονισμός του ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού και όλες οι απαραίτητες διακοσμητικές παρεμβάσεις.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα