Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Ρίξτε στη θάλασσα τους Ελληνες»

❱❱ Προκλητικά «τιτιβίσματα» στο twitter από τους Τούρκους την ώρα των αγωνισμάτων! 
❱❱ Αιφνιδίασε και τον Τανιμανίδη ο Πελεκάνος: «Οποιος Κύπριος και να ήταν στη θέση μου θα πάλευε»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εθνικιστικό παραλήρημα από Τούρκους τηλεθεατές! Με αφορμή την πρεμιέρα του reality «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία», το οποίο μεταδίδεται ταυτόχρονα και στις δύο χώρες, έσταξαν… χολή σε πολλά από τα σχόλιά τους στο twitter, καθώς βρίσκονταν σε εξέλιξη τα πρώτα αγωνίσματα μεταξύ των δύο ομάδων!

Με προκλητικά έως και προσβλητικά για την πατρίδα μας «τιτιβίσματα» του στιλ «Ρίξτε τους στη θάλασσα», το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε… φωτιά στη γειτονική χώρα.

f2 0

«Ας μην ξεχνάμε ποιος έμαθε τους Ελληνες κολύμπι» έγραψε κάποιος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ. «Ο αγαπητός μας πατέρας τούς δίδαξε πώς να πηδούν στη θάλασσα και το 1922» σχολίασε ένας άλλος, ενώ οι αναφορές στην καταστροφή της Σμύρνης, που οδήγησε στον θάνατο χιλιάδες Ελληνες της Μικράς Ασίας, συνεχίστηκαν σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου. «Για μένα θα ήταν ωραίο η τουρκική ομάδα να πει τον ύμνο της Σμύρνης. Σκεφτείτε σαν τον αέρα φεύγουν οι ηττημένοι εχθροί» ήταν ένα ακόμη tweet, που έδειξε καθαρά αν οι προθέσεις των γειτόνων μας είναι φιλικές ή όχι.

f3 3

Η έναρξη της φιλόδοξης παραγωγής στον Σκάι και τα παρατράγουδα που τη συνόδευσαν στα social media θα πρέπει, αν μη τι άλλο, να προβληματίσουν τόσο το κανάλι του Φαλήρου όσο και την ελληνική κοινωνία, αφού οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν διανύουν και την καλύτερη φάση τους, με τους λεονταρισμούς του Ερντογάν σχετικά με το Αιγαίο να έχουν φτάσει στο απόγειο.

Ασυλία

Η πρεμιέρα του «Survivor 3» το βράδυ του Σαββάτου πάντως θ’ αποτυπωθεί στη μνήμη μας για την ήττα της ελληνικής ομάδας στα δύο πρώτα αγωνίσματα που έκριναν τις ανέσεις και την ασυλία των αντίπαλων ομάδων, αλλά και για την αιφνιδιαστική δήλωση του Κύπριου παίκτη Κυριάκου Πελεκάνου ότι f4μεγάλωσε βλέποντας την τουρκική σημαία στο βουνό Πενταδάκτυλο! Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των παικτών, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης έφτασε κοντά στον καλό του φίλο από την Κύπρο, τον Κυριάκο Πελεκάνο, τονίζοντας ότι εκείνος τον έπεισε να πάρει μέρος, μάλλον δεν περίμενε ν’ ακούσει την αλήθεια του, η οποία φάνηκε να αιφνιδιάζει και τον Ατζούν Ιλιτζαλί. «Εκπροσωπώ ένα ολόκληρο νησί. Οποιος Κύπριος και να ήταν στη θέση μου θα πάλευε» είπε ο Κυριάκος και συνέχισε: «Είναι ιδιαίτερο για μας γιατί μεγαλώσαμε αλλιώς. Μεγαλώσαμε να βλέπουμε την τουρκική σημαία στον Πενταδάκτυλο, με το “Δεν ξεχνώ” στα τετράδιά μας, να πηγαίνουμε στρατό για δύο χρόνια και να βλέπουμε την πράσινη γραμμή. Αρα για μας είναι διαφορετικό».

—-

«ΣΑΡΩΣΕ» ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΑΝΤΕΞΕ Η ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Οι τηλεθεατές είδαν το «Survivor», αν και ξεκίνησε Σάββατο βράδυ, που ο Ελληνας συνήθως βγαίνει για διασκέδαση. Το 28,7% των τηλεθεατών συντονίστηκε στον Σκάι για να παρακολουθήσει τα πρώτα αγωνίσματα του reality, ενώ στο νεανικό κοινό των ηλικιών 18-54 η τηλεθέαση κινήθηκε στο 30,3% κατά μέσο όρο.

f5 2

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γυναικείο κοινό 18-54 το «Survivor» συγκέντρωσε εντυπωσιακό ποσοστό της τάξεως του 50,3%. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» στον Alpha πάντως δεν κατέγραψε ιδιαίτερες «απώλειες», αφού το κοινό της είναι πιστό και την ακολουθεί πάντα. Στο γενικό σύνολο το «Πακέτο» συγκέντρωσε κατά μέσο όρο το 22,1% τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό ένα 15,9%.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...