Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα…

ΚΡΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια αλλά και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό. Αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας, είναι προτιμότερο να εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα, και όλα θα πάνε καλά. Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για την εξέλιξη της σχέσης σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ό,τι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας. Μην πάρετε αποφάσεις για σοβαρά θέματα, όσο παραμένετε εκνευρισμένοι. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των προσώπων της οικογένειάς σας και μην τα κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα. Μην αποφεύγετε από φόβο τις αλλαγές, γιατί έτσι μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε ένα διάλογο που θα έχετε να είναι σωστά. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Εκφράσετε τις ανάγκες σας, αντί να περιμένετε από τους άλλους να τις μαντέψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε. Πάρτε αποφάσεις, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να εξασφαλίσετε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε. Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει μια παρεξήγηση ή μια διένεξη που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε σε σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε καθαρά τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Επιβάλλεται να είστε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν με τον δικό σας τρόπο ζωής. Να είστε επιφυλακτικοί με άτομα που θα σας ζητήσουν να δώσετε υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μόνο με σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να πάρετε με το μέρος σας τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση στην οποία δεν έχετε διάθεση να πάτε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας. Για να ηρεμήσετε πρέπει να αρχίσετε να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...