Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βοσκόπουλος και Γκερέκου έσωσαν από τα ναρκωτικά σχεδιαστή μόδας

❱❱ Για τους «αγγέλους» της ζωής του, την Αντζελα Γκερέκου και τον Τόλη Βοσκόπουλο, που τον έσωσαν από τα ναρκωτικά, μιλά πρώτη φορά ο…Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Για τους «αγγέλους» της ζωής του, την Αντζελα Γκερέκου και τον Τόλη Βοσκόπουλο, που τον έσωσαν από τα ναρκωτικά, μιλά πρώτη φορά ο Τάσος Καράμπελας (φωτό δεξιά)! Οι αποκαλύψεις στην «Espresso» του άλλοτε στιλίστα και πλέον designer συγκλονίζουν, καθώς η σκληρή μάχη που έδινε πριν από χρόνια με τις ουσίες κατέληξε σε ηρωική νίκη, με τη βοήθεια του λαμπερού ζευγαριού.

53043048 394097377820154 2435463412809990144 n«Με αγκάλιασαν με ανθρωπιά κι αγάπη και μ’ επανέφεραν στη ζωή. Ούτε νοσοκομεία, ούτε κλινικές απεξάρτησης. Φύσηξαν μέσα μου ελπίδα και με σήκωσαν με δύναμη στα πόδια μου» αναφέρει ο Τάσος Καράμπελας γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, στη δεκαετία του ’90. «Την Αντζελα Γκερέκου τη γνώρισα το 1989 σε μια επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Ρήγα κι από τότε πορευτήκαμε μαζί επαγγελματικά» μας λέει.

Ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του περιοδικού «Πάνθεον» εκείνη την εποχή ήταν περιζήτητος στιλίστας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Χωρίς ελεύθερο χρόνο για προσωπική ζωή, παρασύρθηκε στον ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών ως διέξοδο στις ευαισθησίες του.

Βούλιαζε στα ναρκωτικά

«Μετά την επιστροφή μου από την Κύπρο, όπου έμεινα αρκετούς μήνες με ένα ηχηρό συμβόλαιο αρκετών εκατομμυρίων, έπεσα κατάκοπος στον καναπέ του σπιτιού μου και δεν ξανασηκώθηκα για έξι μήνες. Με τη δικαιολογία πως ήθελα να ξεκουραστώ, βούλιαζα στα ναρκωτικά» εξομολογείται σήμερα ο designer και συνεχίζει: «Η Αντζελα είχε καταλάβει. Συχνά μου τηλεφωνούσε και με ρωτούσε διακριτικά πότε θα σηκωθώ. Εβρισκα συνεχώς δικαιολογίες, ώσπου μια μέρα με κάλεσε στη Γλυφάδα. “Θα αναλάβεις τον Τόλη Βοσκόπουλο” μου είπε κοφτά. Τότε ήταν ακόμα ζευγάρι». Στο ραντεβού συζήτησαν για το εξώφυλλο του δίσκου με τίτλο «Μάτια φεγγάρια». «Η συνεργασία μας συνεχίστηκε και στις πίστες. Καιρό με τον καιρό ο Τόλης έγινε όχι πατέρας, αλλά φίλος και αδελφός. Οικογένεια. Ηταν πάντα πολύ διακριτικός, όταν δεν ήμουν καλά: “Βλέπω μαύρους κύκλους… Να ξεκουράζεσαι” με συμβούλευε. Δεν ξέρω αν του είχε μιλήσει η Γκερέκου για το πρόβλημά μου, αλλά ποτέ δεν άφησε ούτε υπονοούμενο».

Η λύτρωσή του είχε ήδη αρχίσει. Το ζευγάρι δεν τον άφηνε λεπτό, του πρότεινε συνεχώς συνεργασίες, μηδενίζοντας κάθε ελεύθερο χρόνο για καταχρήσεις. «Κι έτσι σώθηκα. Τους είμαι ευγνώμων» αναφέρει συγκινημένος ο σχεδιαστής, που θα κάνει τη ζωή του μουσική παράσταση με τίτλο «Αποτυπώματα από άγριο μέλι», αφιερωμένη στη διαφορετικότητα.

Η πρεμιέρα του έργου, που το σκηνοθετεί ο ίδιος, έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες, σε παραγωγή της Μπέσσυς Γιαννοπούλου και με πρωταγωνιστές την drag queen David Arma, τη Μαργαρίτα Γκινοσάτη και τον Αρη Πετράκη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...