Ερευνητές ισχυρίζονται ότι μας παρακολουθούν εξωγήινοι διάνοιες

❱❱ Εξαιρετικά έξυπνοι εξωγήινοι πιθανώς μας παρακολουθούν σαν να ήμασταν ζώα σε ζωολογικό κήπο……υποστηρίζει ο κορυφαίος αστροβιολόγος Ντάγκλας Βάκοχ, την ώρα που επιστήμονες πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι έβαλαν την ανθρωπότητα σε ένα είδος «γαλαξιακής καραντίνας».

Κορυφαίοι ερευνητές του Διαστήματος από ολόκληρο τον πλανήτη, σύμφωνα με τη «Sun», έδωσαν πρόσφατα ραντεβού στο Παρίσι για το συνέδριο METI Paris, το οποίο έχει ως θέμα την αναζήτηση εξωγήινης ζωής.

Από τους πρώτους ομιλητές ήταν ο αστροφυσικός του Αστεροσκοπείου του Παρισιού Ντανιέλ Μπριό, ο οποίος υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι κρύβονται. «Η εμπειρία του παρελθόντος έδειξε ότι η επαφή δύο πολιτισμών είναι επικίνδυνη και για τους δύο» είπε. Τη σκυτάλη πήρε ο επίτιμος διευθυντής ερευνών του γαλλικού Institute National de la Recherche Agronomique Ζαν Πιέρ Ροσπάρς, ο οποίος έδωσε τη δική του εξήγηση: «Φαίνεται πιθανό οι εξωγήινοι να έχουν επιβάλει ένα είδος γαλαξιακής καραντίνας, διότι συνειδητοποίησαν ότι θα ήταν πολιτισμικά καταστροφικό για εμάς να μάθουμε για την ύπαρξή τους».

Ενα βήμα πιο πέρα πήγε ο Ντάγκλας Βάκοχ. «Ισως οι εξωγήινοι παρακολουθούν τους ανθρώπους στη Γη όπως εμείς παρακολουθούμε τα ζώα σε έναν ζωολογικό κήπο» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι θα μπορούσαμε να τους αναγκάσουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας αποδεικνύοντάς τους την εξυπνάδα μας, στέλνοντας ραδιοσήματα στο Διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Βρήκαμε έπειτα από χρόνια την «Παριζιάνα» χορεύτρια της Φίνος

Η χορεύτρια-ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου θυμάται τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.