Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Δολοφονία!

❱❱ Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση της άτυχης Αγγελικής Πεπόνη στην ΠρέβεζαΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη στην Πρέβεζα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον Ιούνιο του 2010, αλλά το κρανίο της βρέθηκε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο φάκελος της υπόθεσης παραδόθηκε στην ανακρίτρια, η οποία θα αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση και να προσωποποιήσει την κατηγορία.

Μιλώντας στην «Espresso», άτομο του στενού συγγενικού περιβάλλοντος της αδικοχαμένης 26χρονης ανέφερε ότι τους μήνες που ακολούθησαν την ανεύρεση του κρανίου της Αγγελικής (από το οποίο έλειπε η κάτω γνάθος) στον βάλτο της φρίκης ο εισαγγελέας έπαιρνε καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την όμορφη κοπέλα ή εμπλέκονταν με κάποιον τρόπο στην υπόθεση. Την έρευνα συνεχίζει πλέον η ανακρίτρια, η οποία θα ανοίξει νέο κύκλο καταθέσεων προκειμένου να πάρει σύντομα τον δρόμο της Δικαιοσύνης η πολύκροτη υπόθεση, λίγο πριν συμπληρωθούν εννέα χρόνια από την εξαφάνιση της 26χρονης.

Ο σύντροφός της

Πάντως, από την πρώτη στιγμή το περιβάλλον της Αγγελικής «έδειξε» ως ένοχο τον 59χρονο σύντροφό της, αν και ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια ανάμειξη με την εξαφάνιση και τον θάνατο της κοπέλας. Η Αγγελική χάθηκε το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου 2010, λίγα λεπτά αφού έφυγε από το σπίτι του 59χρονου για να πάει στο δικό της κάνοντας οτοστόπ. 

Ο ίδιος αρνείται ότι την είχε δει πριν χαθεί, ωστόσο τον διέψευσε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς το κινητό της είχε απενεργοποιηθεί στην περιοχή όπου κατοικεί αυτός, όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου εντοπίστηκε το κρανίο. Ατομα από το φιλικό και το συγγενικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας είπαν ότι ο φίλος της την είχε ρίξει στον κόσμο των ναρκωτικών, την ξυλοκοπούσε άγρια και την εξανάγκαζε να κάνει σεξ με γνωστούς του για να της δίνει τη δόση της ή χρήματα για να την αγοράζει!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα