Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ηλιάννα Ζέρβα: Κλέβει την παράσταση στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό των Πάζη-Αντωνιάδη με...

Θεαματικές είναι οι εμφανίσεις της Ηλιάννας Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Γαμπρός ο Καπίνο

❱❱ Ο διεθνής τερματοφύλακας θα παντρευτεί τον Ιούνιο τη σχεδιάστρια Μιρκέτα Βιδάλη.

«Ναι! Παντρεύομαι τον Ιούνιο!» Η Μιρκέτα Βιδάλη αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της στο YouTube ότι το καλοκαίρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Στέφανο Καπίνο.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι μαζί έξι χρόνια. Γνωρίστηκαν σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων, στο οποίο σύχναζαν και οι δύο. Εκείνος ήταν πολύ διακριτικός και εκείνη ντροπαλή. Τελικά, όμως, με το χιούμορ του και την ευστροφία του κατάφερε να την κατακτήσει.

Η σχέση τους, όλον αυτό τον καιρό, έχει περάσει από πολλές και διαφορετικές φάσεις.

Υπήρξαν χωρισμοί και επανασυνδέσεις, αλλά και το πρόβλημα της απόστασης λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο. Η αγάπη τους, ωστόσο, αποδείχθηκε πιο δυνατή από όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες, και πλέον βαδίζουν στην τελική ευθεία για μία κοινή ευτυχισμένη ζωή. Τον τελευταίο χρόνο ο τερματοφύλακας ζει στη Γερμανία, αφού την 1η Αυγούστου 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τη γερμανική Βέρντερ Βρέμης, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, λήγει το 2020 με επιλογή ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Με αυτά τα δεδομένα η όμορφη Μιρκέτα μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία, και όπως ανέφερε στο κανάλι της στο YouTube «Η απόσταση δεν είναι εύκολη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο να πετύχει μία σχέση».

Σε ό,τι αφορά την απόκτηση παιδιών, η σχεδιάστρια ανέφερε πως είναι στο μυαλό της αλλά θέλει πρώτα να φτιάξει κάποια πράγματα στα επαγγελματικά της ώστε να μπορεί να βρίσκεται περισσότερο δίπλα στον αγαπημένο της Στέφανο. Η ώρα η καλή!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα