Η ασίστ της χρονιάς

Η συγκλονιστική κίνηση του Κούτρη να βάλει τον μικρό Βασίλη στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε τον γύρο της Ελλάδος

Από τον
Χάρη Δάντση

Η ασίστ… ζωής του Λεονάρντο Κούτρη στον μικρό Βασίλη μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδος. Οχι άδικα, καθώς μια απλή κίνηση ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να δώσει δύναμη σε ένα παιδί για να κερδίσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του.

Ανεξάρτητα από χρώματα και ομάδες, άπαντες έβγαλαν το καπέλο στον 23χρονο διεθνή αμυντικό για την κίνησή του να πάρει τον μικρό φίλο του πειραϊκού συλλόγου και να τον βάλει εντός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να σκοράρει στην εστία που βρίσκεται μπροστά στη θύρα 7. «Βασίλη, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα», φώναζαν οι οργανωμένοι για αυτόν τον μικρό μαχητή της ζωής, ενώ ο Κούτρης δήλωσε σχετικά: «Η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη ασίστ που έχω βγάλει στην καριέρα μου, όχι μόνο φέτος, ήταν στον Βασίλη τον γίγαντα. Είχα μιλήσει εξ αρχής, ήξερα ότι θα είναι εδώ, μου είχε ζητήσει τη φανέλα τη δικιά μου μετά το τέλος του παιχνιδιού και του την έδωσα. Είδα με τι χαμόγελο την πήρε και πόσο ορεξάτος ήταν, έτσι σκέφτηκα να τον πάρω μέσα στο γήπεδο να του δώσω λίγη χαρά, να πατήσει στο γήπεδο, να βάλει ένα γκολ μπροστά στη θύρα 7. Θεωρώ ότι αυτές οι μικρές στιγμές, για ένα τόσο μικρό παιδί, που δίνει τη μάχη του, είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό μπορώ να κάνω και το χαμόγελο που είδα στα χείλη του μετά το γκολ και όταν φώναξε το όνομά του η ”Θύρα 7” είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια».

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του πατέρα του Κούτρη, Μανώλη, που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Για ακόμα μία φορά με έκανες υπερήφανο, γιατί εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είσαι και ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!». Ας ελπίσουμε όλοι ότι ο μικρός Βασίλης θα καταφέρει να βγει νικητής!

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.