Νίνο: «Βγάζετε λεφτά με μαλ@@@ες»

❱❱ Εξω φρενών ο Νίνο με περιοδικό που δημοσίευσε φωτογραφίες από έξοδό του με τη Λάουρα ΝάργεςΤην οργή του Νίνο προκάλεσαν οι φωτογραφίες του με τη Λάουρα Νάργες, που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «ok!» «Κοροϊδεύετε τον κόσμο με τις ίδιες μαλ@@@ες» έγραψε στο Ιnstagram, σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου!

Στις εικόνες ο τραγουδιστής φαίνεται να διασκεδάζει με την όμορφη παρουσιάστρια, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως στην αρχή οι δυο τους βρέθηκαν στο μαγαζί με ξεχωριστές παρέες και μετά ήρθαν «πιο κοντά».

Ο Νίνο δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω, γράφοντας στο προφίλ του στο Instagram σκληρά λόγια για τα lifestyle περιοδικά εν γένει: «Κουράδες, ψεύτες, κοροϊδεύετε τον κόσμο 25 χρόνια με τις ίδιες μαλ@@@ες και βγάζετε λεφτά. Υπομονή, έρχονται κι άλλα».

Το Ιnstastory ήταν γραμμένο με γράμματα μεγάλα, που πρόδιδαν τον θυμό του, και ακολούθησαν κι άλλα. «Ησασταν, είστε και θα είστε γελοία υποκείμενα. Κόσμε, μη διαβάζεις αυτά τα σκουπίδια», αλλά και: «Φωτογράφε, κουράδα, σε θυμάμαι. Τα έβλεπα τα φλας από πίσω, μωρή κότα. Βγάζεις φωτογραφίες ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζονται και βγάζεις λεφτά έτσι; Κι εσύ που το κάνεις θέμα, πληρώνεσαι από αυτό;»

Καθένας κρίνεται

Λίγες ώρες μετά ο διευθυντής του περιοδικού Νίκος Γεωργιάδης απάντησε μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε κάνει πολύ σωστά τη δουλειά μας. Είδαμε κάποιες φωτογραφίες. Τις αγοράσαμε. Δεν ήταν δικός μας φωτογράφος. Θα μπορούσαν να έχουν δημοσιευτεί σε οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. Δεν γράφουμε κάτι που δεν ισχύει. Δεν μιλάμε για σχέση, δεν μιλάμε καν για φλερτ. Περιγράφουμε μια βραδινή συνάντηση δύο διάσημων ανθρώπων σε έναν δημόσιο χώρο. Κάτι που γίνεται κάθε εβδομάδα σε αυτά τα περιοδικά. Τώρα, καθένας κρίνει και κρίνεται, και μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα – Ο μυστικός γάμος στην Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά Οικονομάκου...

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Κώστας Φραγκολιάς: Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί – «Τέτοιες γυναίκες είναι λίγες»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του...

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...