Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Κατέλης του Κυριάκου και το… τάμα λόγω καψούρας

❱❱ Το σπάνιο «παρατράγουδο» της επικοινωνιακής ομάδας της Ν.Δ. που για ένα θηλυκό θα έφτανε μέχρι τα Ιεροσόλυμα

Και η Νέα Δημοκρατία έχει τον… Κατέλη της! Οχι, μην απορείτε! Δεν μπερδέψαμε ξαφνικά τα θρυλικά «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια, όπου έκανε παρέλαση κάθε λογής μπουμπούκι που αναζητούσε έστω και λίγα λεπτά τηλεοπτικής δόξας, με το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας!

Η απάντηση στο… κουίζ έχει ονοματεπώνυμο και μάλιστα με παρελθόν που θα ζήλευε ο «Βας-Βας Παρασκευάς» ως και ο συμπαθής Κατέλης!

Ο λόγος για τον Νίκο Ρωμανό, πουλέν του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέχρι πρότινος αναπληρωτή γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος, ο οποίος μάλιστα έχει βάλει πλώρη και για τη Βουλή! Το… αστέρι της επικοινωνιακής ομάδας της «γαλάζιας» παράταξης έχει ένδοξο παρελθόν με τηλεοπτικές δάφνες ως τραγουδιστής, αλλά με τον βυζαντινό υμνογράφο Ρωμανό τον Μελωδό τον συνδέει μόνο το… επώνυμο! Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Νίκος Ρωμανός σεργιάνιζε τις εκπομπές (η Χριστίνα Λαμπίρη, για παράδειγμα, τον είχε καλεσμένο στο πλατό) για να προμοτάρει το μέγα άσμα «Ιεροσόλυμα» που ξεχείλιζε από καψούρα για μια γυναίκα με κυριλέ προστυχιά και μουράτο αμάξι!

4 5 f2 new 11038721 10153068763575907 7178105724734629193 n
Αριστερά: Στο παγωτατζίδικό του με τον Γιώργο Λεμπέση. Δεξιά: Με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ομως ο Νίκος Ρωμανός έντυσε με άθλιους στίχους το καψουροτράγουδό του μπλέκοντας στα δίχτυα του έρωτα (αν είναι δυνατόν) και τα Ιεροσόλυμα… «Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα/ θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα…» τραγουδούσε ο βασανισμένος Ρωμανός και είναι απορίας άξιον πώς… ξέφυγε τέτοιο «κελεπούρι» από την Αννίτα Πάνια.

Παντελώς άσχετος

Αραγε το καλλιτεχνικό παρελθόν του, που ακροβατούσε ανάμεσα στο κιτς και στην πρόκληση, δεν ήταν γνωστό στον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τα προσόντα του κυρίου Ρωμανού στο κομμάτι της επικοινωνίας είναι τέτοια που διαγράφουν τα «Παρατράγουδα» του παρελθόντος; Οπως και να έχει, ο Νίκος Ρωμανός θεωρείται από πολλούς παντελώς άσχετος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το περίεργο είναι ότι αποτέλεσε επιλογή του ίδιου του προέδρου της, όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα ο ίδιος σε συνέντευξή του:

«Ενα μεσημέρι χτυπάει το τηλέφωνό μου, το σηκώνω και ακούω από την άλλη άκρη της γραμμής τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είχε βρει τον αριθμό μου μέσω του site στο οποίο αρθρογραφούσα. Ενα άρθρο μου τού είχε κινήσει το ενδιαφέρον και μού ζήτησε να βρεθούμε. Ετσι μού δόθηκε η ευκαιρία» είχε πει!

romanos lampiri
Αριστερά: Πίνοντας σαμπάνια σε πισίνα. Δεξιά: Στην εκπομπή της Λαμπίρη

Βέβαια, οι καλά γνωρίζοντες λένε πως κάθε άλλο παρά τυχαία και αξιοκρατική ήταν η επιλογή του… πουλέν του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι μάλιστα και μπατζανάκης τηλεοπτικού δημοσιογράφου στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι ο… αοιδός της παράταξης είναι ανακάλυψη της Μαρέβας Μητσοτάκη. Τώρα αν η ίδια τον εντόπισε στο YouTube βλέποντας το σχετικό βιντεοκλίπ δεν παίρνουμε και όρκο… Το σίγουρο είναι ότι μετά τον εντοπισμό του το πουλέν της Μαρέβας και του Κυριάκου (που έγινε μέλος του κόμματος μόλις το 2016) κατάφερε γρήγορα να ενταχθεί στην επικοινωνιακή ομάδα του κόμματος.

Πάντως ο Ρωμανός είναι (και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso») αρκετά… επικοινωνιακός. Στο… παγωτατζίδικο που διατηρεί στα βόρεια προάστια έχουν παρελάσει για να γευτούν τις βάφλες και τα παγωτά γνωστά ονόματα της εγχώριας σοουμπίζ, όπως ο Γιώργος Λεμπέσης και ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Τον… εξυμνούσαν

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τάχιστη άνοδό του πριμοδότησαν τα άρθρα-ύμνοι σε φιλικά προς την ηγεσία μέσα ενημέρωσης: «Ενας χάκερ αλλάζει το προφίλ της Ν.Δ.» έγραφαν το 2017 τα «Παραπολιτικά», αποθεώνοντας τις «φρέσκες ιδέες του νεαρού μανιώδους χρήστη του twitter με όρεξη για καλή δουλειά»!

Ενδεικτικό της ακατανόητης βοήθειας προκειμένου να αναδειχθεί ο κ. Ρωμανός εντός της Ν.Δ. ήταν, επίσης, ότι πολύ γρήγορα βρήκε ένα μόνιμο… στασίδι σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας, αποτελώντας την επίσημη «φωνή» της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης!

Πού να ήξερε τότε ο κ. Μητσοτάκης ότι λίγο καιρό μετά ο εν λόγω «αλεξιπτωτιστής» τον οποίο μάζεψε στο κόμμα θα τον εξέθετε με το τραγικό καλλιτεχνικό παρελθόν που μπερδεύει την «καψούρα» του με τη θρησκεία, προσβάλλοντας τα θεία…

—-

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ

Εσύ έχεις αέρα και πόδια ψηλά,
μουράτο αμάξι, κυριλέ προστυχιά
μουράτο αμάξι, κυριλέ προστυχιά
Εσύ έχεις αέρα και πόδια ψηλά

Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα,
θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα
θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα
Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα

Για να σε ξεχάσω, για να σε βγάλω απ’ το μυαλό,
θα βρω ένα άλλο ανώτερο μωρό…

Μ’ έχεις πωρώσει, μ’ έχεις κάνει τρελό,
το μόνο που θέλω να σε ξαναδώ
το μόνο που θέλω να σε ξαναδώ
Μ’ έχεις πωρώσει, μ’ έχεις κάνει τρελό.

Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα,
θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα
θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα
Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα

offer

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...