Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Μαΐου

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα έχετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν…

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά, υπολογίζοντας σωστά όρους και συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα έχετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές για τις κοινωνικές σας σχέσεις. Στην αρχή της ημέρας τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα θέλω σας και αναζητήστε τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεριμνήστε για τις οικογενειακές σας καταστάσεις, τις οποίες πρέπει να συντονίσετε ώστε να μη φρενάρουν τις προσωπικές σας βλέψεις και κυρίως για να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα. Ενισχύστε τη διάθεσή σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλλετε τα κρυφά σας ταλέντα.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε πρόσωπα του σπιτιού σας να παρεμβαίνουν στη ζωή σας δημιουργώντας εντάσεις, καθώς ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας. Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην υπάρξουν νέες απώλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχίες είναι στο πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας αισθηματικής προσδοκίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνεται η δημιουργικότητά σας, που σας βοηθά να κάνετε επεμβάσεις εκεί όπου θα κριθεί αναγκαίο. Μάθετε να είστε δίκαιοι όσον αφορά την αξιοποίηση των επαγγελματικών σας σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί προς τους άλλους. Αναπτύξτε καινούργιες σχέσεις ή λύστε μια παρεξήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα είναι ευνοϊκές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν χρειαστεί, προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλλουν. Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες σας και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Τα έξοδα που θα έχετε θα είναι πολλά, αλλά δεν πρέπει να ανησυχήσετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...