Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

«Finito» οι εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη

❱❱ Τις έκοψε το ΕΣΡ για το μπάχαλο με τους «νικητές» των διαγωνισμώνΑπόφαση-κόλαφος από το ΕΣΡ για τον Μένιο Φουρθιώτη, που διακόπτει οριστικά τις εκπομπές του, «Αποκαλυπτικά Live», «Αποκαλυπτικά Live Night Show» και «Μένιος Live»!

Οπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, οι συγκεκριμένες παραγωγές του Epsilon θα σταματήσουν να προβάλλονται, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, ο παρουσιαστής τους «μετέδωσε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς που μπορούσαν να παραπλανήσουν το τηλεοπτικό κοινό», ενώ επίσης «παραβίασε την υποχρέωση σεβασμού της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών και των συμμετεχόντων στις διαγωνιστικές εκπομπές προσώπων εκ προθέσεως», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση που πήρε η Ολομέλεια του ΕΣΡ, που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, προσκομίστηκε κατάλογος συνολικά 749 φερόμενων νικητών, με μόνο στοιχείο ταυτοποίησης αυτών το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, από το οποίο φέρεται ότι έγινε η τηλεφωνική κλήση υψηλής χρέωσης – να εστάλη το μήνυμα υψηλής χρέωσης, με το οποίο κάθε φερόμενος ως νικητής υποτίθεται ότι κέρδισε το υποτιθέμενο κατά περίπτωση έπαθλο. Πέραν μόνο δύο εξαιρέσεων, δεν προσκομίστηκε κανένα στοιχείο που να πιστοποιεί την καταβολή των επάθλων στους φερόμενους ως νικητές, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Επιπλέον, από τον αναλυτικό πίνακα κλήσεων που πήραν στα χέρια τους προκύπτει ότι η μεγάλη πλειονότητα των κινητών τηλεφώνων των φερόμενων ως νικητών έχει συνεχόμενους ή σχεδόν συνεχόμενους τηλεφωνικούς αριθμούς. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις φέρεται ότι έχουν κληρωθεί εντός της ίδιας ακριβώς εκπομπής πρόσωπα των οποίων τα κινητά τηλέφωνα διαφοροποιούνται κατά το τελευταίο και μόνο ψηφίο τους. Υπάρχει εξάλλου και μία περίπτωση όπου το ίδιο ακριβώς κινητό τηλέφωνο φέρεται ότι έχει κερδίσει σε κοντινές ημερομηνίες περισσότερες φορές, με διαφορετικό μάλιστα κάθε φορά κάτοχο.

Προσφερόμενο έπαθλο

Επίσης, από τον έλεγχο με τις καταχωρίσεις τηλεφώνων σε εξαψήφιο τηλεφωνικό κατάλογο προέκυψε ότι για όλα ανεξαιρέτως τα κινητά που ευρίσκονται στη λίστα του υπάρχει αντίθεση μεταξύ του πραγματικού τους κατόχου και εκείνου που έχει δηλωθεί ως νικητής του προσφερόμενου επάθλου.

Ειδικότερα, το σύνολο σχεδόν των ως άνω κινητών τηλεφώνων ανήκει σε αλλοδαπά φυσικά πρόσωπα, με χαρακτηριστικό μάλιστα ότι καθένα από τα πρόσωπα αυτά φαίνεται να είναι κάτοχος μέχρι και δεκάδων τηλεφωνικών αριθμών! Και, ως επιστέγασμα όλων αυτών, αποδεικνύεται ότι η μεγάλη πλειονότητα των τηλεφωνικών αριθμών των φερομένων ως νικητών είναι εκτός σύνδεσης και λειτουργίας, ενώ στο σύνολο σχεδόν εφτά των υπόλοιπων περιπτώσεων το τηλέφωνο χτυπάει πολλές φορές, χωρίς ωστόσο κανείς να ανταποκρίνεται στην κλήση.

Τέλος, αλώβητο από την απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου δεν έμεινε ούτε το κανάλι που φιλοξενεί τις εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «επιβάλλει στην εταιρεία με την επωνυμία STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού Α EPSILON Νομού Αττικής, τη διοικητική κύρωση του προστίμου των 50.000 ευρώ»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...