Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» παρέδωσε στον Ερνάντ τους αγαπημένους του σούπερ ήρωες

Κατεβάστε την εφαρμογή για να εκπληρωθούν ακόμη δύο ευχές παιδιών του Make-A-WishΟ επτάχρονος Ερνάντ μοιράζεται πλέον το δωμάτιό του με τους αγαπημένους του ήρωες, οι οποίοι του δίνουν δύναμη για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει. Η ευχή του, να αποκτήσει ένα δωμάτιο γεμάτο σούπερ ήρωες για τον ίδιο και κούκλες για την αδελφή του, έγινε πραγματικότητα από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “MAD for a Cause”, η οποία θα κάνει πραγματικότητα ακόμη δύο ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έως τις 3 Ιουνίου.

Μέρος αυτής της πρωτοβουλίας μπορούμε να γίνουμε όλοι μας, αρκεί να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής, έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τρία συλλεκτικά αντικείμενα που ανήκουν στον Σάκη Ρουβά, την Ελένη Φουρέιρα και τον SNIK, τα οποία οι αγαπημένοι καλλιτέχνες προσφέρουν σε αυτό τον καλό σκοπό.

Τα τρία απλά βήματα που χαρίζουν παιδικά χαμόγελα

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση “MAD for a Cause”, η οποία υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD, είναι απλά:

  1. Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
  2. Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  3. Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους

Όσο εμείς θα παίζουμε, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει την ευχή της επτάχρονης Μαρίας, η οποία θέλει να αποκτήσει ένα παραμυθένιο δωμάτιο με ροζ χρώμα και χρυσές ανταύγειες από τον λαμπερό ήλιο. Επίσης, θα γίνει πραγματικότητα η ευχή της τρίχρονης Κωνσταντίνας, η οποία αναπολεί τους παιδότοπους όπου έπαιζε ανέμελη πριν νοσήσει.

Τα συλλεκτικά αντικείμενα που προσφέρουν οι καλλιτέχνες

Στην πρωτοβουλία “MAD for a Cause” συμμετέχουν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK, προσφέροντας από ένα προσωπικό τους αντικείμενο.

Ο Σάκης Ρουβάς προσφέρει στο “MAD for a Cause” το αγαπημένο του κοστούμι, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής.

Η Ελένη Φουρέιρα προσφέρει για τον ίδιο καλό σκοπό τις κόκκινες μπότες, τις οποίες φόρεσε κατά τη διάρκεια της προώθησης της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αναγράφουν το επίθετό της και τον τίτλο του τραγουδιού Fuego.

Ο SNIK προσφέρει ένα bomber jacket, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον, με το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη σκηνή.

Κάθε μέλος της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα από τα παραπάνω αντικείμενα, το οποίο επιλέγει κατά την είσοδό του στην εφαρμογή, πριν ξεκινήσει να παίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την