Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 1 Ιουλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να εκδηλώνετε τον εγωισμό σας και να πιέζετε καταστάσεις. Οι αντιθέσεις σας με την οικογένειά σας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα για να να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να προβείτε σε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν για να τις εφαρμόσετε. Αν το κλίμα που επικρατεί στην προσωπική σας ζωή δεν είναι καλό, μπορείτε να το βελτιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά και τα εργασιακά σας σχέδια δεν είναι τόσο άσχημα, εκεί όμως που υστερείτε είναι σε προσωπικό επίπεδο. Κόψτε τα καπρίτσια και θα νιώσετε περισσότερο ικανοποιημένοι. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή με αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και μοιραστείτε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθέναν, ώστε να μη νιώθετε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς λύσεις για ό,τι συμβαίνει. Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να πάτε μπροστά.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε στους άλλους σε οικονομικό επίπεδο και επαναπροσδιορίστε τις κοινωνικές σχέσεις σας. Η αλλαγή της φιλοσοφίας σας θα είναι ορατή από όλους. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το διακρίνετε, για κάθε αδιέξοδο υπάρχει και η λύση. Με συγκροτημένη σκέψη και αισιοδοξία θα οδηγηθείτε στον σωστό δρόμο. Δώστε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες, στρωθείτε στη δουλειά, εστιάστε στα οικονομικά σας και δώστε άμεσα λύσεις. Οι αλλαγές σας θα είναι θεαματικές. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν είναι πιθανόν να φέρουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός, επειδή αρκετές από τις φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις σας περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά και οι αποφάσεις των άλλων. Προσέξτε, γιατί θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους άλλους για να μη χαλάσετε σημαντικές φιλίες σας. Οι προσωπικές σας ανάγκες είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό σας προφίλ. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα πρέπει να εξετάσετε σωστά τα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προσοχή στην υγεία σας και στις σχέσεις σας προσπαθώντας να αποφύγετε λάθη τακτικής και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Πριν αρχίσετε τις επιθέσεις, σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν μάθετε να συμβαδίζετε αρμονικά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και με τους συνεργάτες σας, θα αποκομίσετε ηθική υποστήριξη, αλλά θα έχετε και υλικό κέρδος. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική ζωή για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην είστε ανενημέρωτοι όταν πρέπει να διαπραγματευτείτε, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη. Οσο δύσκολο κι αν είναι για εσάς, πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...