Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

ΝΙΚΗΤΗΣ O ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

❱❱ Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης τους τελευταίους μήνες έκανε χημειοθεραπείες χωρίς να εγκαταλείψει το θεατρικό σανίδι

Τι συμβαίνει με την υγεία του Αντίνοου Αλμπάνη; Με ένα instastory που ξάφνιασε τους followers του, ο ταλαντούχος ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την περιπέτεια στην οποία έχει μπει τους τελευταίους μήνες.

Σε ελεύθερη απόδοση από τα αγγλικά, η ανάρτησή του το βράδυ της Τετάρτης αναγράφει τα εξής: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: Ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Το ρεπορτάζ του Usay.gr, που ανέβασε και το story του ηθοποιού, αναφέρει ότι από τον θεατρικό κύκλο προκύπτει πως τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν και ο λόγος που ο αγαπημένος ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι του στις αρχές Ιουνίου -καθώς οι χημειοθεραπείες τού προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του- και όχι κάποιος ρόλος, όπως αρχικά υποθέσαμε όλοι.

Με ξυρισμένο κεφάλι

Κανείς δεν μπορούσε τότε να υποψιαστεί ότι το σχόλιό του κάτω από τη φωτογραφία του με ξυρισμένο το κεφάλι έκρυβε ένα δυσάρεστο υπονοούμενο: «System error, files corrupted, attempting reboot» («Σφάλμα συστήματος, αρχεία κατεστραμμένα, προσπάθεια επανεκκίνησης»).

Οπως επίσης κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι κάτι κακό συνέβαινε, καθώς ο 36χρονος καλλιτέχνης όλους αυτούς τους μήνες είχε συνεχή παρουσία στο θέατρο.

Ευτυχώς, άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του αυτήν την περίοδο διαβεβαιώνουν ότι όλα εξελίσσονται καλά με την υγεία του και, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ο ηθοποιός θα αφήσει πίσω του.

Κάτι που ευχόμαστε και εμείς ολόψυχα!

Αυτή την περίοδο ο Αντίνοος Αλμπάνης περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ τον χειμώνα θα παίζει, μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, στον «Αρχιμάστορα Σόλνες» του Ιψεν, που ανεβαίνει στο θέατρο Ιλίσια, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα