Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

«Θα σου κάνω μακαρόνια με χαλούμι για να φας…»

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει βαλίτσες τον Απρίλιο, καθώς πρόκειται...

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Στα… νύχια της Ελληνίδου

Ποιος διαλέγει τα νύχια της Ρίας Ελληνίδου;Η τραγουδίστρια ανέβασε...

Και… bodybuilder o Τόνυ Δημητρίου

Τα φαινόμενα απατούν, Τόνυ!Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου ανεβάζει συχνά...

«Παρ’ τα, ρε π….η»

Σε κατάσταση σοκ ο ηθοποιός και η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη
❱❱ Στη μαφία των λαθροδιακινητών οδηγούν οι έρευνες για την άγρια δολοφονία Τούρκου στο καφέ του Παπαγιάννη
Στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους αναζητούν οι Αρχές το «κλειδί» της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες άγνωστου εκτελεστή μέσα στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, το βράδυ της Τετάρτης.

Το θύμα, που ίσως ήταν μέλος μαφιόζικης οργάνωσης λαθροδιακινητών, φαίνεται ότι έπεσε σε παγίδα που του έστησε ένας «φίλος» του σε συνεργασία με τον δολοφόνο.

Στο οπτικό υλικό ο δράστης απεικονίζεται να φτάνει στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης και να πυροβολεί εν ψυχρώ πισώπλατα τον άτυχο άνδρα από το παράθυρο της καφετέριας, μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων και υπαλλήλων.

Στη συνέχεια μπαίνει με πρωτοφανή μανία στο εσωτερικό του καταστήματος αδιαφορώντας για τον κόσμο, στέκεται πάνω από το θύμα που είχε πέσει αιμόφυρτο στο τραπέζι και τον χτυπάει με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι!

Σύμφωνα με τους σοκαρισμένους θαμώνες που έγιναν μάρτυρες του φρικτού εγκλήματος, την ώρα που ο δολοφόνος χτυπούσε αμείλικτα τον νεαρό Κούρδο, φέρεται ότι του φώναζε «πάρ’ τα, ρε π…»!

Μάλιστα, ο γεμιστήρας πέφτει από το όπλο αλλά ο δράστης δεν το αντιλαμβάνεται καν και φεύγει ανενόχλητος από το κατάστημα, αφήνοντας σύξυλους τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η ταχύτητα και η προσήλωση του δράστη στον στόχο ήταν τέτοιες που ο 25χρονος δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης, λένε οι αυτόπτες. Ο άτυχος νέος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα αιμόφυρτος στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του.

Από τα δακτυλικά αποτυπώματα οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητα του θύματος, που είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής, γεννημένος το 1994.

Οπως προέκυψε από τα στοιχεία των Αρχών, είχε σημανθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες οδηγούν στο σενάριο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με φόντο τη διακίνηση παράτυπων μεταναστών ή την έκδοση πλαστών εγγράφων.

Εχοντας στα χέρια τους οπτικοακουστικό υλικό τόσο από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας όσο και από γειτονικά καταστήματα στα οποία απεικονίζεται καθαρά ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο εντοπισμός του είναι θέμα χρόνου.

Την ίδια ώρα, στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται και το πρόσωπο που λίγη ώρα νωρίτερα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και αναχώρησε ελάχιστα λεπτά προτού εισβάλει στην καφετέρια ο εκτελεστής. Και αυτό το πρόσωπο φαίνεται ξεκάθαρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην καφετέρια, στα βίντεο που μελετούν καρέ καρέ οι αστυνομικοί του

Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Εντονος διάλογος

Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, λίγα λεπτά προτού το κατάστημα μετατραπεί σε τόπο εγκλήματος, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται ότι είχε έντονο διάλογο με τον άτυχο 25χρονο, τον οποίο προσπαθούσε να καθησυχάσει.

«Του έλεγε συνεχώς “μη φοβάσαι, μη φοβάσαι”…» φέρεται ότι κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας στους αστυνομικούς.

Ο άγνωστος προς το παρόν άνδρας θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» από τις Αρχές, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι συνεργός του δράστη.

Σε κάθε περίπτωση, εκτιμούν ότι γνωρίζει τι είχε προηγηθεί μεταξύ θύματος και δολοφόνου και ποια ήταν τα κίνητρα που οδήγησαν στο μαφιόζικο έγκλημα.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα εν ζωή το μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται ο Μάνος Παπαγιάννης και η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη μετά το στυγερό έγκλημα μέσα στην καφετέριά τους, στο Περιστέρι.

«Ο κύριος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα μέσα στο μαγαζί του» είπε στην «Espresso» η δικηγόρος του Γιάννα Παναγοπούλου (μικρή φωτό), επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο γνωστός ηθοποιός κατόρθωσε να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία.

«Αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν έσπευσε στο σημείο και διαχειρίστηκε με μεγάλη ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό. Ηταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συνεργατών του, οι οποίοι βρίσκονταν στην καφετέρια την ώρα της δολοφονίας» τόνισε η κυρία Παναγοπούλου και εξήγησε ότι ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τις αστυνομικές Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση.

«Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του παρείχαν από το πρώτο λεπτό κάθε δυνατή βοήθεια στους αστυνομικούς, προκειμένου να εξιχνιάσουν το στυγερό έγκλημα» ανέφερε η δικηγόρος του ηθοποιού, εξηγώντας ωστόσο ότι «ούτε ο ίδιος ούτε οι συνεργάτες του γνώριζαν το θύμα ή τον θύτη, καθώς δεν ήταν μόνιμοι θαμώνες στην καφετέρια».

Η «Espresso» επιχείρησε να επικοινωνήσει τόσο με τον Μάνο Παπαγιάννη όσο και με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, όμως οι δύο ηθοποιοί, που βιώνουν δύσκολες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, είχαν διαρκώς απενεργοποιημένα τα κινητά τηλέφωνά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.