Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι για τα 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη

❱❱ Δεν προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με τους σεισμολόγους, η δόνηση των 5,2 Ρίχτερ…… που ξύπνησε στις 07.40 χθες το πρωί τους κατοίκους και τους τουρίστες στην Κρήτη.

«Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του σεισμού, που είχε επίκεντρο 20-25 χιλιόμετρα δυτικά του Ηρακλείου, είναι το μεγάλο εστιακό βάθος, το οποίο έφτασε περίπου τα 70 χιλιόμετρα. Αυτοί οι σεισμοί, που τους ονομάζουμε ”ενδιάμεσου βάθους”, δεν ακολουθούνται από μετασεισμούς ή, αν ακολουθούνται, είναι πολύ λίγοι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν γίνει μετασεισμοί. Αυτό μας οδηγεί στο επόμενο σημαντικό συμπέρασμα, ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο κύριος σεισμός. Πιστεύω ότι ο κίνδυνος μάλλον έχει περάσει από την ενεργοποίηση της εστίας δυτικά του Ηρακλείου» λέει ο σεισμολόγος και μέλος της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι από την «επίσκεψη» του Εγκέλαδου στο νησί δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Πάντως, το μέγεθος του σεισμού, που έγινε αισθητός όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε νησιά του νότιου Αιγαίου, έθεσε σε ετοιμότητα τους αρμόδιους φορείς, όπως η Πυροσβεστική και η Περιφέρεια Κρήτης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δόνηση αποτέλεσε έκτακτη είδηση για τον ιστότοπο της βρετανικής «Daily Mail».

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος επανέλαβε ότι, παρά τις συνεχόμενες σεισμικές δονήσεις που έχουν σημειωθεί σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας τις τελευταίες περίπου 15 ημέρες, δεν υπάρχει έξαρση σεισμών.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο, με το 5,2 της Κρήτης και το 5,1 στη Μαγούλα, που σημειώθηκαν σε δύο διαφορετικές εστίες και με χρονική απόσταση τόσων ημερών.

Εχουμε μέτρια ενεργοποίηση σε δύο εντελώς διαφορετικές εστίες, και το θεωρώ αυτό απλώς μια χρονική σύμπτωση» εξήγησε.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα