Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ανάσα δροσιάς για την «καυτή» Μπλακ Τσάινα

❱❱ Τις ανέμελες στιγμές που περνάει στην πισίνα του σπιτιού της θέλησε να μοιραστεί με τους followers της η Μπλακ Τσάινα. Η 31χρονη reality star και stripper πόζαρε με ροζ περούκα και brazilian μαγιό, που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα οπίσθιά της και το περίτεχνο τατουάζ που έχει στον μηρό της.

Το σώμα της δεν προδίδει σε καμία περίπτωση ότι είναι μητέρα δύο παιδιών, ωστόσο, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια στο παρελθόν, το αποτέλεσμα που βλέπουμε οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο χειρουργικό νυστέρι, αφού έχει κάνει τέσσερις επεμβάσεις στο στήθος και λιποαναρρόφηση.

Ας είναι καλά τα χρήματα που έχει βγάλει από το ριάλιτι το οποίο γύρισε με τον πρώην σύντροφό της, πατέρα της κόρης της και αδελφό των Καρντάσιαν, Ρομπ, με τίτλο «Rob & Chyna», αλλά και τα μεγάλα ποσά που εισπράττει από εκείνον για τη διατροφή της μικρής Ντριμ.

Για τα υπόλοιπα έξοδά της απευθύνεται στον επόμενο κατά σειρά πρώην της, τον Τάιγκα, ο οποίος έχει αναλάβει τη διατροφή του γιου τους Κινγκ Κάριο Στίβενσον.

«Με τους μπαμπάδες και των δύο παιδιών μου έχουμε έρθει σε κοινή συμφωνία και όλα κυλούν ήρεμα. Δεν υπάρχει έχθρα, όλα είναι καλά» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα