Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει: «Η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

Μετά την επιτυχημένη επιστροφή της στη μικρή οθόνη, η...

Η Εύα Αντωνοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN από απόψε το...

Από σήμερα, Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 και καθημερινά στις...

Μαρία Αντωνά: «Έχω ψάξει κινητό και επιβεβαιώθηκε το ένστικτό μου»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» συζητούσαν τις...

Επιστήμονες ψάχνουν την θεραπεία για το σύνδρομο Down

Το πρώτο βήμα για να αναστρέψουν το σύνδρομο Down...

«Έφαγε» τη γυναίκα του και την πέταξε σε σκουπιδοτενεκέ

❱❱ Χειροπέδες σε Αμερικανό εκατομμυριούχο του real estate, που «έφαγε» τη γυναίκα του και την πέταξε σε σκουπιδοτενεκέΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Επειτα από ανθρωποκυνηγητό τεσσάρων ετών και την ανακοίνωση αμοιβής για τη σύλληψή του, οι αμερικανικές Αρχές στο Μεξικό συνέλαβαν τον φυγά εκατομμυριούχο επενδυτή, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την απαγωγή του, αφού πέταξε το πτώμα της σε κάδο απορριμμάτων.

Οπως ανακάλυψαν πρόσφατα οι Αρχές, ο 55χρονος Πίτερ Τσάντγουικ, ο οποίος έκανε περιουσία επενδύοντας στα ακίνητα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζούσε στο Μεξικό. Εως τον περασμένο Μάιο, όταν η αστυνομία είχε κάνει την πιο πρόσφατη ενημέρωση, οι αμερικανικές Αρχές δεν γνώριζαν πού κρυβόταν και μάλιστα είχαν ανακοινώσει αμοιβή 90.000 ευρώ σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του.

Τελικά τον συνέλαβαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής Αμερικανοί πράκτορες με τη βοήθεια της μεξικανικής αστυνομίας και τη Δευτέρα εθεάθη να μπαίνει σε αεροσκάφος για να εκδοθεί στις ΗΠΑ.

Ολα ξεκίνησαν στις 10 Οκτωβρίου 2012, όταν ο Τσάντγουικ και η επί 21 χρόνια σύζυγός του Κουί εξαφανίστηκαν από το Νιούπορτ Μπιτς των ΗΠΑ. Η αστυνομία άρχισε να τους αναζητεί, καθώς το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε για να πάρει δύο από τα τρία μικρά παιδιά του από το σχολείο.

«Απαγωγή»

Μία ημέρα αργότερα ο Τσάντγουικ τηλεφώνησε από το Σαν Ντιέγκο, υποστηρίζοντας ότι ένας άνδρας είχε δολοφονήσει τη γυναίκα του και τον είχε απαγάγει κουβαλώντας μαζί το πτώμα.

Επειτα από μία εβδομάδα το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε σε σκουπιδοτενεκέ και ο Τσάντγουικ συνελήφθη. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 900.000 ευρώ, με τον όρο να παρουσιάζεται τακτικά στο δικαστήριο.

Τις πρώτες 13 φορές έδωσε κανονικά το «παρών», όμως τον Ιανουάριο του 2015 δεν εμφανίστηκε.

Ο Τσάντγουικ είχε κάνει ανάληψη εκατομμυρίων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του και το είχε σκάσει στο Μεξικό, όπου επί τέσσερα χρόνια ζούσε ανενόχλητος χλιδάτη ζωή χάρη στα χρήματα. Για τον εντοπισμό του δημιουργήθηκε ειδική ομάδα στο FBI, η οποία πέτυχε τον στόχο της την περασμένη Κυριακή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εκεί μέχρι το τέλος

«Λύγισε» ο Ντέμης Νικολαΐδης βλέποντας τη σύντροφό του να...

Το τελευταίο αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου – Ντυμένος στα μαύρα ο Ντέμης Νικολαΐδης

Το τελευταίο αντίο είπαν στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου το μεσημέρι...

Κορμάρα Ελληνίδα ηθοποιός στα 51 της – Κι όμως έχει γιο 21 χρονών και σύντροφο 34!

Θανατηφόρο κορμί διατηρεί στα 51 της η γνωστή ηθοποιός και όχι άδικα.

Η Σοφία Καρβέλα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας;

Δίχασαν πάλι τα πλήθη στα social media οι φωτογραφίες...

«Αναστατώνει» στα 54 της τη Μύκονο όταν εμφανίζεται με μαγιό

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ έβαλε το μαγιό της και έκανε τις βουτιές της σε παραλία της Μυκόνου.

Μαμά και κόρη σήμερα είναι διάσημες και πάμπλουτες

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας του χθες πόζαρε στην αγκαλιά της όμορφης μαμάς του.