Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι άνθρωποι στο Εκουαδόρ που γεννήθηκαν νάνοι ζουν περισσότερα χρόνια και αρρωσταίνουν...

Μια σπάνια μορφή νανισμού μπορεί να κρύβει το μυστικό...

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 21 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε…

ΚΡΙΟΣ: Οπου χρειάζεται ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί η διπλωματική μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Η σωστή στρατηγική ελαχιστοποιεί τις απώλειες. Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν θα κουραστείτε αρκετά σήμερα, αλλά θα συνάψετε αρκετές αξιόλογες συνεργασίες. Στον οικογενειακό χώρο οι δοκιμασίες θα είναι αναμενόμενες. Αποφύγετε τα άτομα που προκαλούν εντάσεις και καβγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι συμβατοί με τις ικανότητές σας για να μην απογοητευτείτε ή αναγκαστείτε να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να εργαστείτε σκληρότερα. Μην εμπιστεύεστε όσους σάς υπόσχονται πολλά, αλλά δεν εφαρμόζουν τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρώτα ακούστε καλά τις επιθυμίες σας και μετά δώστε τον αγώνα σας για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας. Οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε οριστικά από περιττούς συναισθηματισμούς που υπάρχουν στη ζωή σας, οι οποίοι σας παραπλανούν, και αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις προσωπικές υποθέσεις σας. Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις, γιατί θα κουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναθεώρηση των στόχων μπορεί να σας τρομάζει, αλλά θα είναι αποδοτική. Τα αναπάντεχα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, ακόμα και σε αισθηματικό επίπεδο. Δώστε προτεραιότητα στην οργάνωση και θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να μην ακούτε και την άλλη πλευρά. Η αφέλεια ή η καχυποψία δεν πρόκειται να εκτιμηθούν από κανέναν. Αποφύγετε τις εντάσεις, γιατί θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τις κακές συνήθειες βάζοντας ένα πρόγραμμα που θα μπορείτε να τηρήσετε. Διοχετεύστε σωστά τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια τον χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις αναζητήστε τις αιτίες που κρύβονται πίσω από κάποια γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε στα επιμέρους στοιχεία και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από συζητήσεις θα επιτύχετε περισσότερα απ’ όσα περιμένετε. Μη μείνετε άπραγοι, όταν συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που στο παρελθόν δεν είχατε αντιληφθεί. Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που ρίχνουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατώντας παθητική στάση απέναντι στους άλλους δεν θα κερδίσετε τίποτα. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Δείτε την αλήθεια με καθαρό μυαλό, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...