Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού χάθηκε η Η Πωλίνα Σανταλοβάκη

❱❱ Το πρώτο «μπαμ» στις πασαρέλες, οι αισθησιακές φωτογραφίσεις και η αδυναμία της στα σκυλιά και τα πουλιά
❱❱ Η απιστία που διέλυσε τη σχέση της με άσο του Ολυμπιακού και το δώρο σε σχήμα καρδιάς που έκανε στον Τότι της Ρόμα
Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη σούπερ σέξι Πωλίνα Σανταλοβάκη, που με το απίστευτο κορμί της, το φλογερό της ταμπεραμέντο αλλά και τον παπαγάλο στον ώμο ήρθε και μάγεψε την ελληνική showbiz κάποια χρόνια πριν πρωταγωνιστώντας σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις και φυσικά στις φαντασιώσεις των περισσότερων αντρών;

Σήμερα η δίμετρη καλλονή και πάλαι ποτέ sex symbol, που έμεινε στην ιστορία του εγχώριου star system ως το πλέον φιλόζωο μοντέλο, με ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά και τα πουλιά, έχει γίνει ξανθιά, έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και δραστηριοποιείται στους κλάδους της αισθητικής, της διδασκαλίας και του επιχειρηματικού μάρκετινγκ.

Πολυπράγμων και ανήσυχο πνεύμα, έχει καταφέρει να συνδυάσει τη συνεργασία της με πλαστικό χειρουργό που έχει και πρακτορείο μοντέλων -ως δασκάλα και μέντορας νέων κοριτσιών- με την αισθητική, και επιπλέον προωθεί μια σειρά από ιδιαίτερα ρούχα για καλή τύχη και προστασία από το κακό μάτι! Στο παρελθόν είχε ανοίξει με μια φίλη της και κατάστημα με έπιπλα, φωτιστικά και λευκά είδη. 

Η Πωλίνα κατάγεται από την Κρήτη, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Εχει σπουδάσει μόντελινγκ και παιδαγωγός και έχει επίσης πτυχία σε γαλλικά και πιάνο. Στις αρχές του 2000 έκανε το πρώτο «μπαμ» στις πασαρέλες και εντυπωσίασε τόσο, που για τα επόμενα χρόνια φιλοξενούνταν σχεδόν καθημερινά σε περιοδικά, αντρικά, lifestyle και ποικίλης ύλης με αισθησιακές και όχι μόνο φωτογραφίσεις της.

Γυναίκα με τσαγανό

Υπήρξε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, που συζητιόταν για τα sexy shooting αλλά και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, καθώς είναι μια γυναίκα με άποψη και τσαγανό. Αλησμόνητες θα μείνουν ατάκες της, όπως «έχει καμία σχέση ο Ζωροάστρης με τον Ζορό;».

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι η Πωλίνα Σανταλοβάκη έχει σχολιαστεί εκτενώς στο παρελθόν για τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της δεν ισχύει το ίδιο και για τα προσωπικά της, για τα οποία έχει συζητηθεί σπάνια. Μια από αυτές τις φορές ήταν το 2003, όταν μίλησε η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τη σχέση της με τον τότε παίκτη του Ολυμπιακού Αλέκο Τάτση και την απιστία που της έκανε, με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Ακόμα μία φορά που διέρρευσαν πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή του μοντέλου ήταν το φθινόπωρο του 2006, όταν η «Εspresso» αποκάλυψε το γράμμα και το δώρο που έδωσε η ίδια στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό τότε της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι, όταν ήρθε στην Αθήνα για αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Θα ήθελα να σου κάνω γνωστό πως και μόνο με τη σκέψη σου κατάφερα να ξεπεράσω πολλές δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, και ας μην έχουμε γνωριστεί ποτέ. Μου αρέσει ο αθλητισμός και σε παρακολουθώ πολλά χρόνια. Είσαι ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, που με έχει κερδίσει. Θα χαρώ αν κάποια μέρα συναντηθούμε και κάνουμε παρέα, καθώς άλλωστε τους επόμενους μήνες θα βρεθώ στη Ρώμη, για να συνεχίσω τις σπουδές μου στα ιταλικά. Με αγάπη, Πωλίνα» του έγραψε και μέσα στον φάκελο υπήρχε ένα ασημένιο μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, με ένα σημείωμα: «Αυτό το κόσμημα το φοράω τα τελευταία δύο χρόνια συνέχεια. Μου έχει φέρει τύχη και με έχει βοηθήσει σε διάφορες φάσεις της ζωής μου. Τώρα το δίνω σ’ εσένα, για να έχεις κάτι και να θυμάσαι».

Δημοσιότητα

Με τα χρόνια κουράστηκε από την πολλή δημοσιότητα και αποφάσισε να αφήσει την κοσμική ζωή κατά μέρος και να ζήσει ως φυσιολογικός άνθρωπος, μακριά από τα φλας. Πλέον κάνει λίγες και επιλεκτικές κοσμικές εξόδους, συνήθως σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου εμφανίζονται μεγάλα ονόματα.

Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» μαζί της μας αποκάλυψε πως αυτή την εποχή ασκεί καθήκοντα δασκάλας σε νέα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μοντέλα και όχι μόνο.

«Δείχνω στα κορίτσια πώς να ποζάρουν, πώς να περπατάνε, πώς να μιλάνε και γενικά πώς να φέρονται, άσχετα αν θα ακολουθήσουν το μόντελινγκ ή όχι. Αλλωστε έχω σπουδάσει παιδαγωγός και μου είναι εύκολο να συμβουλεύω και να διδάσκω νέες κοπέλες. Αυτό το κάνω στο πλαίσιο συνεργασίας που έχω με τον πλαστικό χειρουργό, που έχει ανοίξει και πρακτορείο μοντέλων. Επίσης κάνω και κάποιες υπηρεσίες αισθητικής, όπως μόνιμο μακιγιάζ, αλλά περισσότερο ως χόμπι. Ασχολούμαι όμως και με κάτι άλλο, σημαντικό: την προώθηση ρούχων και αξεσουάρ που προστατεύουν από το κακό μάτι και φέρνουν τύχη. Γι’ αυτό πηγαινοέρχομαι και Μύκονο» μας είπε η εκρηκτική Πωλίνα Σανταλοβάκη, η οποία παραμένει σέξι και ελκυστική.

f2 390

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...