Δίδυμοι Ρομά τσάκισαν με κασμά το κεφάλι ομοεθνούς τους μπροστά στα παιδιά του

❱❱ Μπροστά στα μάτια των τεσσάρων παιδιών του σκότωσαν έναν 41χρονο ομοεθνή τους… τσακίζοντάς του το κεφάλι με κασμά, επειδή νόμιζαν ότι τους έκλεβε καυσόξυλα, δύο αδέλφια Ρομά από την Αλβανία, που ζουν σε προσωρινό καταυλισμό κοντά στην Πελασγία Φθιώτιδας!

Η άγρια συμπλοκή συνέβη όταν οι δίδυμοι, ηλικίας 33 χρόνων, διαπληκτίστηκαν με το θύμα και ξαφνικά ο ένας άρπαξε έναν κασμά και το χτύπησε στο κεφάλι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα. Μάλιστα, η άγρια σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στη σύζυγο και στα τέσσερα ανήλικα παιδιά του 41χρονου.

Αμέσως μετά, οι δίδυμοι Ρομά έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ ο 41χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Έπειτα από έρευνες, αστυνομικοί του Τμήματος Στυλίδας και της Αμεσης Δράσης Λαμίας συνέλαβαν τους δράστες στην παραλία της Πελασγίας. Στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου μεταφέρθηκαν, ισχυρίστηκαν ότι το θύμα τούς έκλεψε ξύλα και γι’ αυτό συνεπλάκησαν!

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω του φόβου μήπως ξεσπάσει βεντέτα στον καταυλισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Μάγδα Τσαγγάνη: Το οικονομικό αδιέξοδο μετά το χειρουργείο

Η Μάγδα Τσαγγάνη συνεχίζει να νοσηλεύεται, 13 ημέρες μετά...