Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Υγεία και μάθηση: Πώς ο ύπνος, η διατροφή και η άσκηση ενισχύουν...

Η σχέση μεταξύ υγείας και μάθησης είναι αλληλένδετη. Ο...

Μια βραδιά στο Booking Hill House

Μπαίνοντας στο παλιό νεοκλασικό με την αυλή, στην καρδιά...

Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό

Έφυγε από τη ζωή η Μπριζίτ Μπαρντό σε ηλικία...

«Μέθυσε» από έρωτα ο «Εξολοθρευτής»!

❱❱ Φορώντας την παραδοσιακή στολή των γερμανόφωνων χωρών, ο αυστριακής καταγωγής Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ διασκέδασε με την ψυχή του στο φετινό Οκτόμπερφεστ Ο κινηματογραφικός «Terminator» δεν πήγε μόνος του στο διασημότερο φεστιβάλ μπίρας του κόσμου, που διοργανώνεται για 186η φορά στο Μόναχο της Γερμανίας, αλλά συνοδευόταν από την κατά 27 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.

Ο 72χρονος ηθοποιός πόζαρε με πλατύ χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό κρατώντας ένα τεράστιο ποτήρι μπίρα, από αυτά που σερβίρουν στο φεστιβάλ, το οποίο άνοιξε τις πύλες του το περασμένο Σάββατο και θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου.

Για το ντύσιμό του επέλεξε τη βαυαρική παραδοσιακή στολή Λεντερχόζεν, ενώ δίπλα του, με πιο διακριτική εμφάνιση, «έλαμπε» από τη χαρά της η φυσικοθεραπεύτρια Χίδερ Μίλιγκαν, με την οποία είναι ζευγάρι από το 2015.

Όπως ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, έτσι και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν καθημερινά στο Οκτόμπερφεστ από κάθε γωνιά του πλανήτη, δημιουργώντας μια μεθυστική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια πάρτι στα περίπτερα του φεστιβάλ, στα οποία η μπίρα ρέει άφθονη.

Σε αυτά πηγαινοέρχονται με γεμάτα ποτήρια σερβιτόρες που φορούν το ντιρντλ, το παραδοσιακό φόρεμα χωρών όπως η Γερμανία και η Αυστρία, το οποίο αναδεικνύει το συνήθως πλούσιο μπούστο τους.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου
spot_img








Μποζουκια Αθηνα