Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία πρέπει να κάνετε τις ανάλογες υποχωρήσεις…

ΚΡΙΟΣ: Ματαιώστε ένα ταξίδι, αν πρόκειται να σας αλλάξει πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν θέλετε να προκαλέσετε θύελλα διαμαρτυριών εις βάρος σας, φροντίστε να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αν εμμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά. Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για να μη σας φαίνονται όλα μαύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε. Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις στον εργασιακό χώρο, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να ταραχτούν κάποιες ισορροπίες σας.

ΛΕΩΝ: Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Οποια κι αν είναι τα προβλήματά σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα. Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί είναι κάτι που έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία πρέπει να κάνετε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφους σας, και μη θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας. Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός δεν θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε, ώστε να εξασφαλίσετε στο άμεσο μέλλον την ασφάλεια και τη σιγουριά που αποζητάτε. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας θα σας κουράσει και δεν θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επέκταση σε νέους επαγγελματικούς χώρους θα φέρει οικονομικά οφέλη. Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή κάνοντας πράξη ό,τι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει, αν ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει πιο πολύ. Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω σας θα βρεθούν σύντομα και πάλι στον δρόμο σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας σας βρίσκουν πια εντελώς αδιάφορους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν συνεχίσετε να είστε κυκλοθυμικοί και απόμακροι, σε λίγο θα καταφέρετε να είστε εντελώς μόνοι. Μην τα βάζετε με όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας και τα σχέδιά σας. Βρείτε τη χρυσή τομή σε μια διαμάχη που θα έχετε με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσπάθειά σας να πετύχετε όλο και περισσότερα καταφέρνετε να γεμίζετε άγχος. Αν αισθανθείτε εξουθενωμένοι, πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε καλύτερα με τα δικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε τη γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας και πάρτε δυνάμεις για να συνεχίσετε. Μπορείτε τώρα να αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Αποφύγετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών για εσάς ανθρώπων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...