Μίνι οπλοστάσιο στις Φυλακές Αυλώνα

❱❱ Από σουβλιά μέχρι… σπαθιά εντόπισαν στις Φυλακές Αυλώνα οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Εκνομων Ενεργειών…… που εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο σωφρονιστικό κατάστημα τη νύχτα της Τετάρτης!

Η επιχείρηση των αστυνομικών, η οποία κράτησε σχεδόν πέντε ώρες, έφερε στο φως το οπλοστάσιο που είχαν κρυμμένο οι κρατούμενοι.

Συγκεκριμένα, η έφοδος στα κελιά αποκάλυψε πάνω από 25 αυτοσχέδια σπαθιά και μαχαίρια, 19 λοστούς και οκτώ σουβλιά, ενώ με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου οι άνδρες της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Εκνομων Ενεργειών εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα τρία «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων και άλλα τρία με κάνναβη συνολικού βάρους 6,5 γραμμαρίων, ενώ κατέσχεσαν και 18 κινητά τηλέφωνα.

Το τελευταίο διάστημα οι συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων αποτελούσαν καθημερινότητα στις Φυλακές Αυλώνα, με την πιο πρόσφατη στις 9 Σεπτεμβρίου, όταν μάλιστα υπήρξαν και τραυματισμοί.

Την ίδια ώρα η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου έδωσε εντολή να ερευνηθεί τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Μάγδα Τσαγγάνη: Το οικονομικό αδιέξοδο μετά το χειρουργείο

Η Μάγδα Τσαγγάνη συνεχίζει να νοσηλεύεται, 13 ημέρες μετά...