Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Big brother»: Κλειδωμένοι σε ξενοδοχείο οι 16 παίκτες λόγω του κορωνοϊού

Lockdown στους παίκτες του «Big Brother» από τις αρχές Αυγούστου, πριν από τον οικειοθελή εγκλεισμό τους! Σε reality για γερά νεύρα εξελίσσεται ο «Μεγάλος Αδερφός» για τους 16 παίκτες, καθώς η παραγωγή τούς «μάντρωσε» από τις αρχές του μήνα, λόγω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού!

Αφού τους έκανε αρχικά και τα σχετικά ιατρικά τεστ και τους βρήκε όλους περδίκι από τον Covid-19, τους έχει απομονώσει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από στελέχη του σταθμού, σε ένα ξενοδοχείο! Οι 16 παίκτες του «Μεγάλου Αδερφού», πριν μπουν στο σπίτι του «Big Brother» στο Μαρκόπουλο, δεν βλέπουν ούτε συγγενείς ούτε φίλους, ενώ ακόμη και το φαγητό πάει έξω από την πόρτα τους σε ειδική συσκευασία, για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να κολλήσουν κορωνοϊό.

Μετά το τσουνάμι των 15.000 αιτήσεων, το reality του Σκάι αρχίζει την Κυριακή 30 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ. Ο Χάρης Βαρθακούρης θα συστήσει τους 16 παίκτες, οι οποίοι θα μπαίνουν ένας ένας στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», αλλά εκείνοι δεν θα έρθουν σε επαφή ούτε με τον βασικό παρουσιαστή ούτε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λόγω της πανδημίας.

Η μόνη «επαφή» τους θα είναι μέσα από video wall, ενώ ο παίκτης θα συναντά μόνο μια φορά τον Βαρθακούρη και τον Μικρούτσικο ζωντανά στο στούντιο, όταν ψηφίζεται από το κοινό προς αποχώρηση.

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε ημέρα στις 23.00, οι τηλεθεατές που ψοφάνε για κλειδαρότρυπα θα βλέπουν τη συμβίωση των παικτών και τις δοκιμασίες που θα τους βάζει η παραγωγή μέσα στο χλιδάτο σπίτι του «Big Brother», για το οποίο εργάστηκαν 400 άτομα, ενώ για να στηθεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό, 20 κοντέινερ έφτασαν από την Ολλανδία στην Ελλάδα.

Τα τεκταινόμενα μέσα στο σπίτι του «Big Brother» θα καταγράφονται 24 ώρες το 24ωρο από 56 κάμερες. Η αναβολή του «Μεγάλου Αδερφού» τον Μάρτιο, λόγω του πρώτου κύματος του κορονοϊού στη χώρα μας, έκανε την παραγωγή να προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να μην ακυρωθεί ξανά το φιλόδοξο και πολυέξοδο τηλεοπτικό εγχείρημα.

Ο μεγάλος νικητής θα λάβει 100.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι στις 31 Αυγούστου θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it», για να προωθεί το «Big Brother» με τα… χίλια!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα