Ταξίδι ζωής

Σto Μουσείο Μπενάκη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Interlude: City of a Dead Woman» («Ιντερλούδιο: Η πόλη μιας νεκρής γυναίκας»), με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας στην Πάτμο.

Σto Μουσείο Μπενάκη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Interlude: City of a Dead Woman» («Ιντερλούδιο: Η πόλη μιας νεκρής γυναίκας»), με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας στην Πάτμο. Πρόκειται για μια παραγωγή της Anisma Films και της DeerJen Productions, σε σκηνοθεσία της Αντζελας Ισμαήλου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της UNESCO και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Shaun Benson, Bernard Hill, Sarah Miles, Erich Wildpret, Αντζελα Ισμαήλου, Γιάννης Βόγλης, Ρούλα Πατεράκη και Δημήτρης Λιγνάδης.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου αποκαλύπτει: «Τρία χρόνια βίωνα τραγικά πράγματα»

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου, Μανώλης, που δραστηριοποιείται στη...