Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Η γυναίκα του Οζι Οζμπορν πάει για δήμαρχος

Ετοιμη να κατέβει στην πολιτική νιώθει η σύζυγος του Οζι Οζμπορν, Σάρον, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει τη θέση της δημάρχου στη γενέτειρα του εκλιπόντος σταρ της heavy metal μουσικής, Μπέρμιγχαμ.

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξαναμπαίνει στο πλατό μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παύση στα γυρίσματα των εκπομπών του λόγω της απώλειας της μητέρας του. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Μελισσάνθη ζητάει από τον Άγγελο να...

Απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο η σειρά «Το Σπίτι...

Ζάμπλουτοι δολοφόνοι! Γόνοι κροίσων οι νεαροί που διαμέλισαν τουρίστρια στην Κέρκυρα με το ταχύπλοο-ρουκέτα!

Γόνοι ζάμπλουτων οικογενειών οι τρεις Βρετανοί που χτύπησαν με σκάφος και διαμέλισαν την 60χρονη ομοεθνή τους. 

Το αλόγιστο παιχνίδι με τα κύματα, στο οποίο είχαν επιδοθεί χωρίς το παραμικρό μέτρο ασφαλείας τρεις ανεύθυνοι νεαροί Βρετανοί, οι οποίοι φέρεται ότι είναι γόνοι ζάπλουτων οικογενειών, φαίνεται ότι έγινε αιτία για το τρομακτικό θαλάσσιο δυστύχημα-θρίλερ στην Κέρκυρα, με θύμα μια 60χρονη ομοεθνή τους που διαμελίστηκε από το ταχύπλοό τους.

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους τρεις -και συγκεκριμένα ο χειριστής του μοιραίου ταχυπλόου- διαμένει σε βίλα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, κοντά στην επιβλητική έπαυλη της διάσημης οικογένειας «κροίσων» Ρότσιλντ. Οι τρεις νεαροί έχουν προσαχθεί στην Αστυνομία ως βασικοί ύποπτοι για το φρικιαστικό δυστύχημα που προκάλεσαν το πρωί της Δευτέρας, και μάλιστα εγκαταλείποντας αβοήθητο το θύμα τους.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη, ο οποίος έκανε τη νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης Κλερ Γκάλτμαν, προκαλεί σοκ. Η 60χρονη Βρετανίδα έχασε τη ζωή της την ώρα που κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του Αυλακίου, όταν χτυπήθηκε από το ταχύπλοο που πέρασε κυριολεκτικά από πάνω της, με την προπέλα να τη διαμελίζει! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη Κλερ έζησε ελάχιστα λεπτά μετά το χτύπημα, ωστόσο κατέληξε από την ακατάσχετη αιμορραγία και τις πολλαπλές κακώσεις.

Η Γκάλτμαν, που διατηρούσε σπίτι στο νησί, είχε «ραντεβού» με τον θάνατο το πρωί της Δευτέρας, όταν πήγε σε απόμερο σημείο της παραλίας Αυλάκι για να απολαύσει το μπάνιο της, όπως έκανε κάθε μέρα. Όμως, απομακρύνθηκε περίπου 300 μέτρα από την ακτή, δίχως να διαθέτει την ειδική σημαδούρα για λουομένους που απομακρύνονται πέραν των 200 μέτρων. Ξαφνικά, το ταχύπλοο, το οποίο έσερνε σκιέρ, πέρασε από πάνω της χωρίς να σταματήσει. Κατόπιν ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλάζοντας πορεία, και εξαφανίστηκε από τον κόλπο του Αυλακίου προς τα ανοιχτά. Αργότερα, ένα ταχύπλοο βρέθηκε παρατημένο στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, απ’ όπου παρελήφθη από τις Αρχές και μεταφέρθηκε στη μαρίνα Γουβιών, όπου φυλάσσεται στον χώρο του λιμενικού φυλακίου για να εξεταστεί από τους ειδικούς και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το μοιραίο σκάφος.

Η Κέρκυρα παραμένει «παγωμένη» από το συγκλονιστικό δυστύχημα και περιμένει τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Χθες, οι τρεις νεαροί από τη Βρετανία ανακρίθηκαν από τις λιμενικές Αρχές για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στον τραγικό θάνατο της 60χρονης.

Αυτόπτες μάρτυρες

Η ανάμιξή τους προέκυψε από μαρτυρικές καταθέσεις κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος. Σύμφωνα με το corfupress.com, πρόκειται για πλουσιόπαιδα που οι οικογένειές τους διατηρούν βίλες στη βορειανατολική Κέρκυρα, όπου δεσπόζει το «παλάτι» του μεγαλοτραπεζίτη Ναθάνιελ Ρότσιλντ, γιου του λόρδου Τζέικομπ Ρότσιλντ.

Χθες το μεσημέρι, ο δικηγόρος της οικογένειας προχώρησε στην αναγνώριση της σορού της 60χρονης Βρετανίδας, καθώς ο σύζυγος και η κόρη της, που βρίσκονται στην Κέρκυρα, έχουν υποστεί ισχυρό κλονισμό. Όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, οι συγγενείς της αδυνατούν να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο άδικα από τη μια στιγμή στην άλλη. Στο πένθος έχει βυθιστεί και η τοπική κοινωνία, μια και η αδικοχαμένη Κλερ ήταν πολύ αγαπητή στους ντόπιους, καθώς ήταν ευγενική, χαμογελαστή και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει όποιον της το ζητούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.